Szeretné megjelentetni vállalkozása bemutatkozó anyagát weboldalunkon? Kattintson IDE

1+1 Kft.

1+1 Kft.

Elérhetőségek

Bemutatkozás

Széles termékkínálat - Korrekt munka - Minőségi Szolgáltatás!

A fenti mondattal foglalható össze cégünk, az 1+1 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. filozófiája. Társaságunk folyamatos és dinamikus fejlődésére jellemző, hogy ma már 40 főt foglalkoztatunk, és a'90-es évek elején elkezdett kiskereskedelem mellett napjainkban nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk. A kis-és nagykereskedelem mellett társaságunk fő profilja az építőipari kivitelezés.
Az 1+1 Kft. számos referenciája és megrendelőink elégedettsége bizonyítja, hogy cégünk munkatársai megbízható és minden igényt kielégítő szakértelemmel végzik munkájukat, segítik partnereinket. Kiváló munkánk eredményeként számos nagy cég márkaképviseletét látjuk, így a piacon felmerült igényeket a legmagasabb színvonalon teljesítjük.

Mit kínál Önnek az 1+1 Kft.?

Teljes körű építőipari szolgáltatást, amely során az építkezéskor Ön jelentős megtakarítást ér el. Állandó termék- és szolgál-tatás minőséget, mely hosszú távú garanciát nyújt Önnek. Rendszerelméletű, egymással összehangolt termékeket biztosít, mely biztonságot és minőséget biztosít Önnek. Közvetlen kapcsolattartást, mely a lehető legjobb ajánlattételt teszi lehetővé az Ön számára.
Azért dolgozunk, hogy építkezéskor Ön ne gondterhelt megrendelőnk, hanem elégedett partnerünk legyen!

Forgalmazott termékek

Semmelrock

Térkép


Nagyobb térképre váltás

Legújabb szolgáltatók

Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Város:
Lenti
Telefonszám:
06-92/551-565, -566, -567, -568 06-30/733-2005, 06-30/927-9022
E-mail:
info@creaton.hu
Honlap:
eternit.hu
Tevékenység:
Síkpala tetőre és homlokzatra (forgalmazás) Homlokzatburkolat szálcementből (forgalmazás) A Creaton a belga székhelyű Etex csoport tagjak...