Szeretné megjelentetni vállalkozása bemutatkozó anyagát weboldalunkon? Kattintson IDE

Braun Építőanyag Centrum

Braun Építőanyag Centrum

Elérhetőségek

Bemutatkozás

Az Építkezők, Felújítók minden építőanyagot be tudnak szerezni a telephelyeinken, amire az építkezés alatt szükség lehet. Mindezt kedvező árakon, és kiváló minőségben biztosítja Önöknek a Braun Kft. 

A cég tulajdonosai - székesfehérvári telephelyükön - 1986-ban kezdtek el foglalkozni építőanyagok kis- és nagykereskedelmével. A társaság, kezdetben csak alapvető építőipari anyagok -mész, cement, sóder, tégla- eladásával foglalkozott, de a Vásárlók igényeinek teljeskörű kielégítése szükségessé tette a kínálat folyamatos bővítését. A termékskála szélesítése érdekében a hazai gyártók mellett tartós kapcsolat alakult ki számos külföldi gyártóval, beszállítóval.A Braun Kft. kereskedelmi filozófiájának egyik pillére, hogy a kiváló minőségű termékek mellé szakképzett vevőszolgálatra is szükség van.
 
Értékesítési rendszerét ennek alapján három, jól elkülöníthető vevőcsoport igényeinek megfelelően alakította ki. A viszonteladóit, kivitelezőit, lakossági ügyfeleit nem csak széles termékpalettával, hanem maximális odafigyeléssel és jó árakkal is igyekszik kiszolgálni.
 
A társaság a termékek eladása mellett számos más szolgáltatást is biztosít. Felkészült technikus és mérnök kollégák nyújtanak segítséget a termékek közötti eligazodásban,  a felmerült kérdések, esetleges problémák megoldásában.
 
A cég technikus munkatársai díjmentes anyagszükséglet számítást, és ebből kiindulva előzetes költségvetési számítást készítenek.
 
A Kft. életében kezdetektől fontos szerep jutott a fuvarszervezésnek, hogy a megvásárolt áru pontos időben eljusson  közvetlenül a gyártótól, vagy saját készletünkből, telephelyekről a felhasználás helyszínére.

Forgalmazott termékek

Semmelrock

Térkép


Nagyobb térképre váltás

Legújabb termékek