Szeretné megjelentetni vállalkozása bemutatkozó anyagát weboldalunkon? Kattintson IDE

Creaton - Eternit

Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág

Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág

Elérhetőségek
  • Cím: Lenti 8960 Cserépgyár u. 1.
  • Vezetékes telefonszám: 06-92/551-565, -566, -567, -568
  • Mobil telefonszám: 06-30/733-2005, 06-30/927-9022
  • Fax: 06-92/551-569
  • Email: info@creaton.hu
  • Honlap: eternit.hu

Tevékenységi kör

Síkpala tetőre és homlokzatra (forgalmazás)
Homlokzatburkolat szálcementből (forgalmazás)

A Creaton a belga székhelyű Etex csoport tagjaként szálcement homlokzatburkolatok, valamint a tetőn és a homlokzaton is alkalmazható síkpala, illetve a mezőgazdaság épületek felújításán közkedvelt hullámpala magyarországi forgalmazásával is foglalkozik. www.eternit.hu

Bemutatkozás

A Creaton South-East Europe Kft. az Eternit termékek kizárólagos hazai forgalmazója.

Az Eternit több mint 100 éves hagyományokra visszatekintő tetőfedő anyaggyártó, a szálcement bevált alkotóeleme a mai modern építészetnek is. A hagyományos vagy modern épületek burkolataként, változatos fedéskép kialakítását lehetővé tevő síkpalát a szakemberek előszeretettel alkalmazzák visszafogott építészeti koncepciójú épületeken, akár műemlék felújítása során is.
Hosszú élettartama, tartós minősége és rendhagyó megjelenése különleges hangulatot kölcsönöz az épület sziluettjének. A gondosan összeválogatott alapanyagok könnyeddé, víz-, fagy- és tűzállóvá, valamint törhetetlenné teszik a terméket.
Az Eternit környezetbarát tetőfedő anyagai széppé, tartósság és értékállóvá teszik az épületet, legyen szó akár alacsony energiaigényű épületekről, vagy akár passzívházakról.

A Cedral homlokzati lapok kiváló minőségű szálcementből készülnek és egyesítik a homlokzatburkolatok állandó szépségét az építészetben rejlő kreativitással. Széles szín- és formaválasztékunknak, valamint a kiegészítő elemeinknek köszönhetően igazán jó lehetőséget kínálunk az egyedi, ám mégis attraktív homlokzati megjelenés kialakítására. Az átszellőztetett homlokzatburkolatok kínálta előnyök mellett kiválóan alkalmas íves felületek burkolására is, Rendkívül jól alkalmazható család és társasházak burkolataként, mivel könnyen szerelhető, hosszú élettartamú és gyakorlatilag nem igényel utólagos karbantartást.

Referencia

Kattintson az eternit.hu/references weboldalra a referenciák megtekintéséhez!

Forgalmazott termékek

szálcement sík- és hullámpala, Cedral szálcement homlokzatburkolat

Térkép

Legújabb szolgáltatók

Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Város:
Lenti
Telefonszám:
06-92/551-565, -566, -567, -568 06-30/733-2005, 06-30/927-9022
E-mail:
info@creaton.hu
Honlap:
eternit.hu
Tevékenység:
Síkpala tetőre és homlokzatra (forgalmazás) Homlokzatburkolat szálcementből (forgalmazás) A Creaton a belga székhelyű Etex csoport tagjak...