Szeretné megjelentetni vállalkozása bemutatkozó anyagát weboldalunkon? Kattintson IDE

High Quality Kft. - Bádogcentrum

High Quality Kft. - Bádogcentrum

Elérhetőségek

Bemutatkozás

Engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek vállalkozásunkat - a debreceni székhelyű High Quality Kft.-t.

Cégünk 1992-ben alakult kereskedelmi és szolgáltató tevékenység folytatása céljából. Fő profilunk a bádogos termékek, fém tetőfedő és épületburkolati anyagok forgalmazása. Ide tartoznak többek között a különböző alapanyagokból (alumínium, horganyzott acél, horgany, vörösréz, PVC) készült ereszcsatorna rendszerek, táblalemezek, profillemezek, kötőelemek, segédanyagok, tetőkiegészítők, vagy pl. a tetőkibúvók is.
 
Kínálatunkban a legnagyobb piacvezető gyártók termékei is megtalálhatók, mint pl. a Rheinzink, VmZinc, Galeco, Lindab, Ruukki illetve a Prefa.
Kereskedelmi tevékenységünk mellett bádogos szegélyek, oromszegélyek, ereszszegélyek, ablakpárkányok gyártásával is foglalkozunk, speciális igényeket is teljesítve /4 méter hosszig/.
 
A bádogos és tetőfedő szakemberek számára kiváló minőségű szerszámokat kínálunk, melyek elsősorban az osztrák Stubai szerszámgyár termékei közül kerülnek ki.
Telephelyünk Debrecenben, a Balmazújvárosi út 10. sz. alatt található a Nyugati Ipari Parkban, a volt Házgyár területén. A Tetőcentrum néven ismert üzletcsarnokunkban 900 m2 alapterületen állunk vásárlóink, partnereink rendelkezésére, ahol a bádogosipari termékek és tetőfedő anyagok széles választékát tudjuk raktárról is biztosítani. A közvetlen gyártói kapcsolatok révén - az egyedi rendeléseket is gyors átfutási idővel tudjuk kielégíteni.
Igény esetén az általunk forgalmazott termékek beépítéséhez szükséges szakipari munkát megbízható, nagy gyakorlattal rendelkező kivitelező partnereink biztosítják.
 
Reméljük, hamarosan Önt is vevőink, megrendelőink között üdvözölhetjük.

Forgalmazott termékek

Galeco

Térkép


Nagyobb térképre váltás

Legújabb szolgáltatók

Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Város:
Lenti
Telefonszám:
06-92/551-565, -566, -567, -568 06-30/733-2005, 06-30/927-9022
E-mail:
info@creaton.hu
Honlap:
eternit.hu
Tevékenység:
Síkpala tetőre és homlokzatra (forgalmazás) Homlokzatburkolat szálcementből (forgalmazás) A Creaton a belga székhelyű Etex csoport tagjak...