Szeretné megjelentetni vállalkozása bemutatkozó anyagát weboldalunkon? Kattintson IDE

Piktor Kft.

Piktor Kft.

Elérhetőségek

Bemutatkozás

A Piktor Festékbolt az 1980-as évek közepén nyílt az elsők között a győri festék piacon. Az üzlet először a József Attila út 99-es szám alatt működött csupán néhány fővel.
A helyzeti előny és a megfelelő szakmai háttér a dinamikus fejlődés útján indította el a vállalkozást. A forgalom növekedése és a hely szűke miatt a festékbolt 1992 nyarán átköltözött a József Attila út 131-es szám alatti nagyobb alapterületű családi házba.
1993 év végén a tulajdonosi körben történt változások után a cég tulajdon joga és irányítása teljes egészében átkerült a Csiza család kezébe. Rövid ideig tartó csekély növekedés után a cég nagy léptékben elkezdett fejlődni, forgalma évről évre jelentősen gyarapodott. Kibővült a termékkör is, a festék- és segédanyagok mellett bekerültek a háztartási- vegyi áruk, díszítő, dekorációs termékek és a különleges anyagok, vegyszerek.
1996-ban ismét kicsinek bizonyult a hely, így az akkori üzletet át kellett építeni. A festékbolt ekkor már 130m2-en, az eddigieknél kétszer nagyobb alapterülettel és két szinten fogadta vásárlóit. Ekkor már 10 fővel üzemelt a cég, és a kiskereskedelem mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapott a nagykereskedelem, a viszonteladó üzletek, a közületek és az ipari felhasználók kiszolgálása.
A forgalom rohamos növekedése és az ismételten fellépő helyszűke miatt 1999-ben a cég megvásárolta a szomszédos, 129-es szám alatti ingatlant, majd a két épület összenyitásával immár a Dunántúl egyik legszebb és legnagyobb választékú festék és háztartási vegyi áru kereskedésévé fejlődött több, mint 300m2 eladótéren. Nyolc színkeverő géppel, kibővített dekorációs választékkal és bemutató teremmel gazdagodott a szolgáltatási paletta.

2002-ben a Piktor Festékbolt megnyitotta második kiskereskedelmi egységét a Fészek Áruházban mintegy 80m2 alapterülettel, szűkebb termékválasztékkal de a cég nevéhez fűződő magas szolgáltatási színvonallal. Ezzel egy időben a nagy mennyiségű anyagok tárolását és a nagybani felhasználó partnerek kiszolgálását is áthelyezte erre a telephelyre.

2003-ra a cég folyamatos fejlődésének köszönhetően a központi telephely ismét kicsinek bizonyult, így 2003 év végén a Piktor Kft megvásárolta, felújította, illetve átalakította a Fészek Áruházat. A munkálatok során a győriek által jól ismert áruház külső és belső kialakításai megváltoztak. Áthelyezésre került a bejárat, új fűtő és klimatizáló rendszer került beépítésre, megváltozott az üzlettér elrendezése, így európai színvonalnak megfelelő, jó parkolási lehetőségekkel rendelkező áruházzá alakult.
2004. március közepén a Piktor Festékbolt teljes áruválasztékával átköltözött a Fészek Áruházba. Ma már itt fogadja Önt, 800 m2 eladótéren, kibővült árukészletével, magasabb színvonalú szolgáltatásaival.

Néhány érdekes adat:
- forgalmazott termékek száma: 30.000
- képviselt jelentősebb gyártók és márkák: 300
- lakossági festékkeverők: 5
- autó- és faipari festékkeverők: 3

2005. február elején a régi, József Attila úti telephely emeleti szintjén megnyílt a Kreatív Ötletház kézműves szakbolt, a Piktor Festékbolt új üzletága. A modern, színvonalas, papír bútoros üzlet az ország második legnagyobb alapterületén és áruválasztékával indította tevékenységét.
Vevői igények hatására a szakbolt 2006. április elején beköltözött a belvárosba, ahol hasonló színvonallal, alapterülettel és áruválasztékkal várja vásárlóit. www.kreativotlethaz.hu

2005. november elején a Piktor Festékbolt megnyitotta második festék- és vegyi áru kiskereskedelmi egységét Celldömölkön, ahol a győrivel azonos áron és szolgáltatásokkal várják vásárlóikat.
 
2006. március elején a Piktor Festékbolt a piaci változások hatására szétválasztotta a kis- és a nagykereskedelmi tevékenységét. Létrehozta Veszprémben logisztikai központját, ahol leányvállalata, a Piktor-Depo Kft fogadja és látja el a viszonteladó üzletek igényeit

Forgalmazott termékek

Caparol

Térkép


Nagyobb térképre váltás

Legújabb szolgáltatók

Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Város:
Lenti
Telefonszám:
06-92/551-565, -566, -567, -568 06-30/733-2005, 06-30/927-9022
E-mail:
info@creaton.hu
Honlap:
eternit.hu
Tevékenység:
Síkpala tetőre és homlokzatra (forgalmazás) Homlokzatburkolat szálcementből (forgalmazás) A Creaton a belga székhelyű Etex csoport tagjak...