Szeretné megjelentetni vállalkozása bemutatkozó anyagát weboldalunkon? Kattintson IDE

Profil Store Kft. - Burkolatáruház

Profil Store Kft. - Burkolatáruház

Elérhetőségek
  • Cím: Szerencs 3900 Rákóczi u. 18.
  • Mobil telefonszám: 06 20 249 1040
  • Fax: 06 47 362 503
  • Honlap:

Bemutatkozás

Burkolat webáruházunk azért jött létre, hogy vásárlóink anélkül válogathassanak több ezer termék  közül, hogy ehhez ki kellene mozdulniuk otthonukból, munkahelyükről.
 
Ha önnek nincs elég ideje, kedve végigjárni a különböző szalonokat, áruházakat, vagy csak kedvező áron szeretne vásárolni akkor jó helyen jár!
 
Nálunk megtalálja az elképzeléseinek megfelelő padlólapokat, csempéket, burkolóanyagokat, az ezekhez szükséges segédanyagokat, mint aljzatkiegyenlítő, csemperagasztó, fugázó, szilikon, pvc élvédő, aluminiun profil, burkolatváltó profil és fürdőszoba felszereléseket egy helyen. Termékeinket kategóriákra osztottuk, hogy egyszerűbben rátaláljon a keresett burkolatra, válogathat fürdőszobai, konyhai, lakótéri burkolók, kültéri kőmintás padlólapok és projektekre is alkalmas greslapokból. Állandóan bővülő kínálatunkkal igyekszünk vásárlóink minden igényét kielégíteni. Szívesen fogadjuk érdeklődését abban az esetben is, ha nem találja kínálatunkban az Ön által keresett terméket, segítünk felkutatni a legmegfelelőbb beszerzési forrást. Burkolólapwebáruházunkban főként 1. osztályú, minőségi termékeket forgalmazunk. Megtalálhatja kínálatunkban az országban jelen lévő számos elismert gyártó termékeit, mint az ALFA Lux, Arté, Cersanit, Dekwall, Energieker, Gamma kerámia, Granitoforte, Mapei, Marazzi, Murexin, Salag, Serenissima, STN Ceramica, Tubadzin, Zalakerámia , Plaza , Kwadro, PERGO, Nowagala, Stargres, Korzilius, Elmolino, Pilch, Paradyz, Opoczno, Ragno, Porcelanosa.
A kényelmes vásárláson túl lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy felvegye velünk a személyes kapcsolatot. Kérdéseket tehet fel a megrendeléssel, a termékeinkkel, a szükséges mennyiségekkel, a segédanyagokkal kapcsolatban, melyekre telefonon, illetve emailben 24 órán belül válaszolunk. Árukínálatunk jelentős részét 4 napon belül házhoz szállítjuk. Figyelje folyamatos akcióinkat, hiszen így kedvezményesen juthat hozzá egyes termékeinkhez!

Forgalmazott termékek

Gamma Kerámia

Térkép


Nagyobb térképre váltás

Legújabb szolgáltatók

Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Város:
Lenti
Telefonszám:
06-92/551-565, -566, -567, -568 06-30/733-2005, 06-30/927-9022
E-mail:
info@creaton.hu
Honlap:
eternit.hu
Tevékenység:
Síkpala tetőre és homlokzatra (forgalmazás) Homlokzatburkolat szálcementből (forgalmazás) A Creaton a belga székhelyű Etex csoport tagjak...