Szeretné megjelentetni vállalkozása bemutatkozó anyagát weboldalunkon? Kattintson IDE

Renovo '82 Kft.

Renovo '82 Kft.

Elérhetőségek

Bemutatkozás

Renovo Festékszaküzletek története 1982-ig nyúlik vissza. Családi vállalkozásunk kezdetben még GMK-ként működött Szombathelyen. Fő profilunk az építőipari szolgáltatások teljes körű nyújtása volt: felújítás, renoválás, átalakítás, tervezés, kivitelezés és minden, építőiparral kapcsolatos tevékenység.

Több szervezeti átalakulás hatására vállalatunk életében 1991-től a festék és vegyiáru kis és nagykereskedelem egyre meghatározóbb szerepet töltött be, így fokozatosan következett be a profilváltás, melynek során egyedi arculat kialakításával hoztuk létre üzlethálózatunkat.
Ahogy növekedett a partnerkör úgy nőtt az igény termékkínálatunk bővítésére is. Mára választékunkban a festéken túlmenően - az alaptól a befejezésig - minden megtalálható, ami az építkezéshez szükséges: szigetelőanyagok, téglák, áthidalók, födémrendszerek, tetőfedés, cserép, csempe járólap, kőburkolatok, térkőburkolatok, külső belső nyílászárók.

Vállalatunk a vevőközpontú értékesítést tartja szem előtt, szakmai tanácsadással, igény szerinti mennyiség számítással, szállítási szolgáltatással, állunk vásárlóink rendelkezésére. Társaságunk a régióban vezető szerepet tölt be, mely lehetővé teszi, hogy minden partnerünknek - akár magánvásárló, akár kivitelező vagy akár viszonteladó - kedvező feltételeket és kondíciókat biztosítunk.

A kor kihívásait felismerve, cégünk is belépett az elektronikus kereskedelem egyre fontosabb szegmensébe, hogy leendő és meglévő ügyfeleink kényelmesen, akár otthonról is tudják vásárlásaikat intézni.

Forgalmazott termékek

Caparol

Térkép


Nagyobb térképre váltás

Legújabb szolgáltatók

Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Város:
Lenti
Telefonszám:
06-92/551-565, -566, -567, -568 06-30/733-2005, 06-30/927-9022
E-mail:
info@creaton.hu
Honlap:
eternit.hu
Tevékenység:
Síkpala tetőre és homlokzatra (forgalmazás) Homlokzatburkolat szálcementből (forgalmazás) A Creaton a belga székhelyű Etex csoport tagjak...