Szeretné megjelentetni vállalkozása bemutatkozó anyagát weboldalunkon? Kattintson IDE

Windoor Stúdió - Debrecen

Windoor Stúdió - Debrecen

Elérhetőségek

Bemutatkozás

A Windoor Stúdió Kft-t 2006 novemberében alapította egy, a nyílászáró gyártásban több éves tapasztalattal rendelkező magánszemély. Cégünk jelenleg 15 főt foglalkoztat, de a géppark és gyártástechnológia folyamatos fejlesztésével párhuzamosan tervezzük a szakképzett szakembergárda bővítését is.
Műanyag ablaktól az alumínium ajtó gyártásig – nálunk minden nyílászáró típust megtalál!
Cégünk a tervezéstől a beépítésig minden munkafolyamatot maga végez. Mivel fő célkitűzésünk, hogy mind a lakosság, mind a közületek részére készített nyílászárók a lehető legmagasabb minőségi színvonalat képviseljék, ezért törekszünk a lehető legdinamikusabb fejlesztésre és képzésre.

2009-ben az Európai Unió és a Magyar Állam által támogatott pályázat segítségével gépparkunkat és ez által gyártási kapacitásunkat a duplájára tudtuk növelni. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy a beszállítóink által és az általunk végzett munka is hivatalosan elismerésre kerüljön, ezért a mi cégünk, illetve beszállítóink is rendelkeznek ÉME és CE minősítéssel. Az ügyfelek korrekt tájékoztatására, árajánlatok készítésére és megrendelések felvételére saját bemutatótermet üzemeltetünk Debrecenben, Budapesten, Karcagon, Szolnokon és Békéscsabán. A lakosság kiszolgálása mellett számos viszonteladóval is kapcsolatban állunk.

A nyílászárók gyártásán és forgalmazásán kívül profilunkhoz tartozik még az árnyékolástechnikai cikkek teljes választékának gyártása és szerelése, valamint régi és új építésű házaknál előtető, teraszbeépítés és üvegfalak készítése, uszoda és télikert esztétikus, biztonságos lefedése egyedi igények és elképzelések alapján.
Nyílászáró profiljaink
Nyílászáró szerkezeteinket 2006-tól 5 légkamrás 71 mm-es profilból készítettük. Mivel fontosnak tartjuk a folyamatos műszaki fejlesztést, 2009. decemberétől egy első osztályú, 7 légkamrás Horizont PSŸ penta plus profilcsaládra váltottunk.

A Horizont PSŸ penta plus fő profiljainak beépítési mélysége 75 mm, ami a profilt a műanyag ablak gyártásban a legjobbak közé sorolja. Az ablaktok és szárny elölnézeti szélessége 119 mm. Az ablakszárny jellemzője a feltűnő kétszer tört vízelvezető léc, amely optikailag kisebbíti az elölnézeti felületet. Az ütköző tömítéssel kombinálva tökéletes védelmet nyújt az eső és szél ellen. Az ablak szerkezet hőátáramlási együtthatójának értéke beleértve a merevítőket 1,08 W/m2K, az egész ablakra nézve 1,1 W/m2K. A műanyag ajtó gyártás során felhasznált szárny befelé nyíló ajtó esetén 106 mm, kifelé nyíló esetén 130 mm szélességű.

Másik profilcsaládunk a Decco, amely 6 légkamrás, 70 mm-es szélességgel, 2,7 mm-es falvastagsággal és duplán körbefutó szürke tömítéssel rendelkező „B” kategóriás 1. osztályú profil.

Nyílászáróinkat fokozott hő-, és hangszigetelésű, argon gázzal töltött, 1,0 W/m2K, illetve 3 rétegű 0,68 W/m2K hőátbocsátási tényezőjű üvegezéssel és Roto vasalattal látjuk el. Mindkét profilcsalád széles színskála kínálattal rendelkezik. Mind a profilok, mind az üvegezés kiváló minősége garanciát jelent arra, hogy ne fordulhassanak elő a Megrendelő számára nem várt meghibásodások (pl.: párásodás, deformálódás stb).

Cégünk az elmúlt évek folyamán a lakosság megrendeléseinek teljesítése mellett, számos nagy projektet valósított meg, melyekről bővebb információ a referenciák menüpont alatt található.

Forgalmazott termékek

Hörmann

Térkép


Nagyobb térképre váltás

Legújabb szolgáltatók

Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Creaton South-East Europe Kft. – Eternit üzletág
Város:
Lenti
Telefonszám:
06-92/551-565, -566, -567, -568 06-30/733-2005, 06-30/927-9022
E-mail:
info@creaton.hu
Honlap:
eternit.hu
Tevékenység:
Síkpala tetőre és homlokzatra (forgalmazás) Homlokzatburkolat szálcementből (forgalmazás) A Creaton a belga székhelyű Etex csoport tagjak...