Cikkek ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS témakörben

ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS alkategóriái

Elegáns síkpala homlokzaton és tetőn

2015. május 20.

A letisztult vonalvezetésű épületekhez, egyszerű vagy karakteresen szögletes formákhoz egyre gyakrabban alkalmazott tetőfedő anyag az Eternit síkpala, amely különböző rakási módjaival különböző stílusú tetők építését eredményezi. Sőt a homlokzatra fordulva igazán figyelemre méltó homlokzati kialakítást, szemet gyönyörködtető látványt nyújthat.


JÓTETŐ Program több mint 100 megrendelővel

2015. május 18.

Kin kérhető számon a nem megfelelően kivitelezett tető? – hangozhat a jogos kérdés. Hiszen sajnos az építőiparban a garancia vagy jótállás nyújtása köztudottan nem túl gyakori. A Creaton alig fél éve indult új szolgáltatását igénybe vevő több mint 100 megrendelőnek azonban ezen már nem kell aggódnia: a kerámia tetőcserép mellé a minőségi kivitelezést, az 50 év garanciát és 5 év jótállást is élvezhetik.


Cedral: ahol a fa jól mutatna

2015. május 8.

Az épület számos látszó felületén gyakran alkalmazott faburkolatok természetes és esztétikus hatást keltenek, de nem kellően időjárásállóak és folyamatos karbantartást igényelnek. Ha a faburkolatok szépségét képzeljük el otthonunk külső felületein, de nem szeretnénk sokat vesződni a karbantartással, a Cedral szálcement burkolatokat nekünk találták ki.


Az energiafogyasztáson spóroljon, ne az ablakon!

2015. április 20.

Magyarország földrajzi fekvéséből adódóan a háztartások kiadásai közül a legjelentősebb a fűtésszámla. Sokan vagyunk, akik hónapról hónapra fizetünk ki olyan összegeket a fűtésszámla részeként, amelyek a ház, vagy lakás értékéhez viszonyítva alacsony értékű, közép távon megtérülő – gyakran államilag támogatott – beruházásokkal jelentősen csökkenthetők.


Creaton tető ajándékkal

2015. április 15.

Kérje ajándék fóliáját a vízbiztos és tartós tetőjéhez!