Cikkek ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS témakörben

ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS alkategóriái

A tetőtér-felújítások ablaka

2015. július 3.

Ki ne szeretné, ha a tetőtéri ablak cseréjét a legkisebb ráfordítással, a legkevesebb bontással, kosszal úszná meg? Ha évtizedes korú, kopott, elavult műszaki megoldásnak számító tetőtéri ablakunkat egyszerűen és gyorsan lecserélnénk, érdemes a Roto Q kimondottan a felújításokra tervezett ablakai között szétnézni.


Májusi eső aranyat ér – de nem a padláson!

2015. május 29.

A tetőfelújítás nem tartozik a családi költségvetésben évente betervezett beruházások közé, ezért nem árt jól körülnézni a döntés előtt. Mivel a tető otthonunk első védvonala, ha már nekilátunk, érthető, ha hosszútávon tartós végeredményt szeretnénk. Íme, a legfontosabb érvek a kerámia tetőcserép mellett!


Tudta, hogy veszélyes hulladék?

2015. május 23.

Akik környezetre ártalmas azbesztes palatetőjüket Creaton kerámia cseréppel vagy Eternit síkpalával tervezik felújítani, azoknak feltétlenül ajánlott megismerkedni a Creaton kedvezményes veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatásával. Most pedig a cég nyár eleji akciójában 21 szerencsés visszanyerheti a veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatás díját és a 21 ajándék egyikét!


Elegáns síkpala homlokzaton és tetőn

2015. május 20.

A letisztult vonalvezetésű épületekhez, egyszerű vagy karakteresen szögletes formákhoz egyre gyakrabban alkalmazott tetőfedő anyag az Eternit síkpala, amely különböző rakási módjaival különböző stílusú tetők építését eredményezi. Sőt a homlokzatra fordulva igazán figyelemre méltó homlokzati kialakítást, szemet gyönyörködtető látványt nyújthat.


JÓTETŐ Program több mint 100 megrendelővel

2015. május 18.

Kin kérhető számon a nem megfelelően kivitelezett tető? – hangozhat a jogos kérdés. Hiszen sajnos az építőiparban a garancia vagy jótállás nyújtása köztudottan nem túl gyakori. A Creaton alig fél éve indult új szolgáltatását igénybe vevő több mint 100 megrendelőnek azonban ezen már nem kell aggódnia: a kerámia tetőcserép mellé a minőségi kivitelezést, az 50 év garanciát és 5 év jótállást is élvezhetik.