Cikkek ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS témakörben

ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS alkategóriái

Bajban lesz, akinek elromlik a kazánja

2015. szeptember 29.

Napvilágot látott a kazánokról és az energiafelhasználásról szóló rendelet módosítása, amely szerint az uniós hatékonysági elvárásoknak nem megfelelő fűtőberendezéseket legkésőbb 2016. július 1-ig le kell cserélni.


A laborban kiállta a próbát, a tetődön is bírni fogja!

2015. szeptember 25.

Mindenféle károsodás nélkül kiállta a magyar előírásoknál szigorúbb u.n. W fagyászi tesztet idén tavasszal a Creaton egyik népszerű kerámia tetőcserepe, a Balance. A teszt extrém próbája alapján biztosan állíthatjuk, ha Creaton kerámia tetőcserepet választasz tetődre, jöhet szél, eső és hosszan tartó forró napsütés is, a fedőanyag tartós és sértetlen marad akár több emberöltönyi időn át.


Eternit síkpala: izgalmas fedéskép szálcementből

2015. szeptember 8.

Legyen szó modern új épületről, vagy felújításról egyre több családi házon jelenik meg, egyre kedveltebb mind a szakemberek, mind az építkezők körében a modern szálcement alapanyagból készülő Eternit síkpala. Ha eldöntöttük, síkpala lesz a tetőn, a döntések sorának még nincs vége: válogathatunk a színek, felületek, sőt a fedési módok között is.


Kérje ajándék fóliáját Creaton tetőjéhez!

2015. szeptember 7.

A Creaton őszi akciójában a tetőfólia ajándék! Vásároljon Creaton kerámia tetőcserepet és igényelje ajándék tetőfóliáját! Tegye tetőjét maximálisan vízhatlanná a Creaton akciójában az ajándék tetőfóliával.


A tetőtér-felújítások ablaka

2015. július 3.

Ki ne szeretné, ha a tetőtéri ablak cseréjét a legkisebb ráfordítással, a legkevesebb bontással, kosszal úszná meg? Ha évtizedes korú, kopott, elavult műszaki megoldásnak számító tetőtéri ablakunkat egyszerűen és gyorsan lecserélnénk, érdemes a Roto Q kimondottan a felújításokra tervezett ablakai között szétnézni.