Cikkek ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS témakörben

ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS alkategóriái

Izgalmas tetőtéri beépítések

2015. november 12.

A Roto tetőablakok csoportos beépítése több fényt és nagyobb kitekintési lehetőséget nyújt számunkra, így nincs az a komplikált tetőtér beépítés – legyen szó akár családi házról vagy társasházról - amelyet ne lehetne e megoldással izgalmassá tenni. Optikailag nagyobb tér, több fény, és megannyi megvalósítási lehetőség az építészek számára. Ezt kínálja a Roto tetőtéri ablakok csoportos beépítése.


A lélegző tető tovább él…

2015. november 12.

Kerámia tetőnk hosszú és zavartalan „működésének”, azaz otthonunk védelmének egyik kulcsa a tető kiszellőzését biztosító műszaki megoldások köre, amely a kerámia cserepet gyártó Creaton fejlesztéseinek is egyik fontos állomása volt. Mára a minden szabványnak és szakmai követelménynek megfelelő un. taréjszellőző rendszer a megrendelők megelégedésére szolgáló, és a szakemberek által kedvelt megoldás, amely optimálisan egyesíti a hatékony tetőkiszellőztetés lehetőségét és a kerámia tetőfedőanyagok hosszú élettartamát.


Tonino Lamborghini: fűrészelni lehet a különbséget

2015. november 9.

Megérkeztek a Praktiker áruházaiba a Tonino Lamborghini láncfűrészek. Az elektromos és a benzines változat egyaránt a márka nevéhez méltó teljesítménnyel, könnyű kezelhetőséggel és tetszetős megjelenéssel veteti észre magát. Aki kipróbálja, annak rövidesen egy kályhára és némi erdőre is szüksége lehet, hogy végre kedvére fűrészelhessen.


Bajban lesz, akinek elromlik a kazánja

2015. szeptember 29.

Napvilágot látott a kazánokról és az energiafelhasználásról szóló rendelet módosítása, amely szerint az uniós hatékonysági elvárásoknak nem megfelelő fűtőberendezéseket legkésőbb 2016. július 1-ig le kell cserélni.


A laborban kiállta a próbát, a tetődön is bírni fogja!

2015. szeptember 25.

Mindenféle károsodás nélkül kiállta a magyar előírásoknál szigorúbb u.n. W fagyászi tesztet idén tavasszal a Creaton egyik népszerű kerámia tetőcserepe, a Balance. A teszt extrém próbája alapján biztosan állíthatjuk, ha Creaton kerámia tetőcserepet választasz tetődre, jöhet szél, eső és hosszan tartó forró napsütés is, a fedőanyag tartós és sértetlen marad akár több emberöltönyi időn át.