Cikkek ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS témakörben

ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS alkategóriái

Az energiafogyasztáson spóroljon, ne az ablakon!

2015. április 20.

Magyarország földrajzi fekvéséből adódóan a háztartások kiadásai közül a legjelentősebb a fűtésszámla. Sokan vagyunk, akik hónapról hónapra fizetünk ki olyan összegeket a fűtésszámla részeként, amelyek a ház, vagy lakás értékéhez viszonyítva alacsony értékű, közép távon megtérülő – gyakran államilag támogatott – beruházásokkal jelentősen csökkenthetők.


Creaton tető ajándékkal

2015. április 15.

Kérje ajándék fóliáját a vízbiztos és tartós tetőjéhez!


Tetőfelújítás: a veszélyes hulladék sem akadály

2015. március 5.

Egészségre káros azbesztes palatetők felújítására az elmúlt években több ötlet is szárnyra kapott. De az egyetlen, mind a lakók, mind a környezet számára megnyugtató megoldás az ilyen tetők körültekintő bontása, és a veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása. Ez azonban amellett, hogy költséges, szervezést igényel. Erre keresett megoldást a tetőcserép gyártók között egyedüliként a Creaton.


Betonfúrás gyémánttechnológiával?

2015. február 24.

Betonfúrás a hagyományos vídiás, karbid élű szerszámokkal egészen addig volt kivitelezhető akadálymentesen...


Gondolatok a gyerekszoba fűtésről – 2. rész

2014. december 2.

Ha egy gyermekszobának kialakítandó helyiségben eleve van már valamilyen fűtési megoldás, például radiátor, akkor nem feltétlenül kell további fűtési módokban gondolkodni, elég csupán a megfelelő hőmérséklet és páratartalom beállítására odafigyelni. A következőkben olyan megoldásokat mutatunk be, amelyek ideálisak gyerekszobába, és önállóan vagy akár kiegészítő fűtésként is megállják a helyüket. Mivel már meglevő épületet vettünk alapul, ezért elsősorban elektromos technológiákra fókuszáltunk, amelyek utólag a legegyszerűbben beépíthetők.