Cikkek ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS témakörben

ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS alkategóriái

Színek és formák modern síkpalával

2014. június 18.

A pala ma már nem a megszokott, kopott, töredezett, egészségre káros azbesztet tartalmazó tetőfedő anyag, amely ma még sok helyen a tetőket fedi, hanem természetes anyagokat tartalmazó építőelem. A modern szálcement síkpala gyakorta alkalmazott a letisztult vonalvezetésű épületekhez, egyszerű vagy karakteresen szögletes formákhoz. De a tető látványát tekintve választhatunk különböző rakási módok közül is.


Modern síkpala tetőre, homlokzatra

2014. június 11.

A hagyományos vagy modern épületek tető és falburkolataként, változatos látvány kialakítását lehetővé tevő Eternit síkpalát a szakemberek előszeretettel alkalmazzák visszafogott építészeti koncepciójú épületeken, de bármilyen családi ház tartós tetőmegoldása, akár homlokzatburkolata is lehet.


Tavaszi kerti munkák

2014. június 2.

A hosszú, álmos téli napok elmúltával, az első melegebb, napsütéses napok után, megtelnek a kertek és kertészetek is élettel és elindul a tavaszi kertészkedés, az újabb kerti szezon időszaka.


Felújítás síkpalával

2014. május 10.

Tetőfelújítás esetén a szálcement síkpala kézenfekvő megoldás, különösen a mára szinte kizárólag rossz minőségben megtalálható, töredezett, elavult, egészségre ártalmas pala helyettesítőjeként. Nézzük, hogy a kedvező költségeken és az esztétikán túl, miért érdemes felújításkor modern síkpalát használni?


Betonfúrás gyémánttechnológiával?

2014. április 14.

Betonfúrás a hagyományos vídiás, karbid élű szerszámokkal egészen addig volt kivitelezhető akadálymentesen...