Cikkek Kert témakörben

Tonino Lamborghini: fűrészelni lehet a különbséget

2015. november 9.

Megérkeztek a Praktiker áruházaiba a Tonino Lamborghini láncfűrészek. Az elektromos és a benzines változat egyaránt a márka nevéhez méltó teljesítménnyel, könnyű kezelhetőséggel és tetszetős megjelenéssel veteti észre magát. Aki kipróbálja, annak rövidesen egy kályhára és némi erdőre is szüksége lehet, hogy végre kedvére fűrészelhessen.


Tavaszi kerti munkák

2014. június 2.

A hosszú, álmos téli napok elmúltával, az első melegebb, napsütéses napok után, megtelnek a kertek és kertészetek is élettel és elindul a tavaszi kertészkedés, az újabb kerti szezon időszaka.


Kerti csobogó, szökõkút építése házilag

2013. július 16.

Kisebb kerti szökõkutak, csobogók készítése viszonylag egyszerûen és olcsón kivitelezhetõ, akár szaktudás nélkül is.


Kerti tó építése saját kezûleg

2013. június 5.

Nem is oly régen még úgy élt a köztudatban, hogy a kisebb-nagyobb kerti tavak kialakítása csupán a módosabb réteg privilégiuma. Ma már azonban gyakorlatilag bárki hozzáfoghat saját kertjében egy tó építéséhez anélkül, hogy horribilis összegeket kellene áldozni rá. Mindössze néhány tanácsot kell megfogadnunk, és persze okosan beosztanunk az erre szánt pénzt. Lássuk, hogyan!


A télikert ma már nem luxus

2012. február 14.

A télikertek elterjedésük kezdetén még csak a módosabb társadalmi réteg luxus igényeit szolgálták. Manapság viszont bárkinek osztályrészül juthat akár egy szeletke dzsungel is.


Új garázs néhány óra alatt

2010. május 20.

Az elmúlt hetek heves viharai és jégesõi felbecsülhetetlen anyagi károkat okoztak a magyar lakosságnak. A szabad ég alatt parkoló autókat sem kímélte a természet és sokaknak még a ponyvagarázs sem segített. Az elõrejelzések szerint számíthatunk még hasonló idõjárásra a jövõben, aki tehát gyorsan tetõ alatt szeretné tudni autóját, olcsó megoldásban gondolkodik, de az esztétikát is szem elõtt tartja, annak érdemes fontolóra vennie egy Ruukki könnyûszerkezetes garázs mielõbbi beszerzését.


A kert fényei

2010. március 17.

Lassan elérkezik az idõ, amikor egyre többet tartózkodunk a szabadban, és azt est leszállta után is szívesen idõzünk odakint. Akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy családi házuk mellett egy csodás kerttel is büszkélkedhetnek, idejük nagy részét biztosan ott töltik. Örömmel ülnek ki az étkezések alkalmával, vagy olvasgatni, beszélgetni, esetenként pedig kerti partit szerveznek. Hogy ezekhez az olykor estébe hajló, éjszakába nyúló tevékenységekhez minden komfort adott legyen, elengedhetetlen a kert megfelelõ kivilágítása. Ehhez szeretnénk most néhány hasznos tippel hozzájárulni.