Cikkek Nõi barkácsrovat témakörben

Fémek festése 2. rész – Mennyibe kerül?

2013. szeptember 19.

A csináld magad cikkekből sok hasznos információhoz juthat az adott téren laikus ember, ugyanakkor ezek az írások csak ritkán térnek ki arra, hogy egy-egy munka körülbelül milyen költségekkel jár. Ezzel a nem túl pozitív szokással szeretnénk most szakítani, ezért egy teljes cikket szánunk azoknak, akik nem csak a festésre szeretnének felkészülni, de szívesen tájékozódnának az aktuális árakról is.


Falfestés egyszerûen 2. rész

2013. május 11.

A festéshez mindenki ért. Elméletben. A legtöbben azonban csalódnak a végeredményben, ha nem készültek fel alaposan elõtte. Minisorozatunk második részében a leggyakoribb festékfajtákat vesszük át, valamint rátérünk magára a festésre.


Falfestés egyszerûen 1. rész

2013. május 8.

A falak festésérõl sokan azt hiszik, hogy egyszerû munka. Leginkább a televíziós hirdetéseknek köszönhetõ ez a tévhit, amelyekben általában csak annyit látunk, hogy mosolytól sugárzó arccal elkezdik festeni a falat, majd egy hirtelen vágás után az egész szoba új színben pompázik, szereplõnk pedig még mindig makulátlanul tiszta ruhában, cseppet sem elfáradva, boldogan mosolyog tovább. Na, a festés nem ilyen.


Mit tehetünk, hogy ne szökjön ki a meleg az ablakon?

2012. december 7.

Természetes, hogy aki még nem engedhette meg magának a nyílászárók cseréjét, az sem szeretné, hogy az otthon (egyre drágább) melege ellenõrizetlenül kússzon ki a régi ablakok résein, vagy rosszul hõszigetelõ üvegein keresztül. Nekik segít ez a cikk.


Hogyan újíthatjuk fel a laminált padlót?

2009. június 1.

Összegyûjtöttük a 6 leggyakoribb sérülést, amit elszenvedhet a laminált padlója, és a megoldást, amivel ezt a szépséghibát kijavíthatja. De, ha az Ön padlója még tökéletesen ragyog, megtudhatja, mit kell tennie ahhoz, hogy ez évek múltán is így maradjon.