Cikkek Tetõ témakörben

Izgalmas tetőtéri beépítések

2015. november 12.

A Roto tetőablakok csoportos beépítése több fényt és nagyobb kitekintési lehetőséget nyújt számunkra, így nincs az a komplikált tetőtér beépítés – legyen szó akár családi házról vagy társasházról - amelyet ne lehetne e megoldással izgalmassá tenni. Optikailag nagyobb tér, több fény, és megannyi megvalósítási lehetőség az építészek számára. Ezt kínálja a Roto tetőtéri ablakok csoportos beépítése.


A lélegző tető tovább él…

2015. november 12.

Kerámia tetőnk hosszú és zavartalan „működésének”, azaz otthonunk védelmének egyik kulcsa a tető kiszellőzését biztosító műszaki megoldások köre, amely a kerámia cserepet gyártó Creaton fejlesztéseinek is egyik fontos állomása volt. Mára a minden szabványnak és szakmai követelménynek megfelelő un. taréjszellőző rendszer a megrendelők megelégedésére szolgáló, és a szakemberek által kedvelt megoldás, amely optimálisan egyesíti a hatékony tetőkiszellőztetés lehetőségét és a kerámia tetőfedőanyagok hosszú élettartamát.


A laborban kiállta a próbát, a tetődön is bírni fogja!

2015. szeptember 25.

Mindenféle károsodás nélkül kiállta a magyar előírásoknál szigorúbb u.n. W fagyászi tesztet idén tavasszal a Creaton egyik népszerű kerámia tetőcserepe, a Balance. A teszt extrém próbája alapján biztosan állíthatjuk, ha Creaton kerámia tetőcserepet választasz tetődre, jöhet szél, eső és hosszan tartó forró napsütés is, a fedőanyag tartós és sértetlen marad akár több emberöltönyi időn át.


Kérje ajándék fóliáját Creaton tetőjéhez!

2015. szeptember 7.

A Creaton őszi akciójában a tetőfólia ajándék! Vásároljon Creaton kerámia tetőcserepet és igényelje ajándék tetőfóliáját! Tegye tetőjét maximálisan vízhatlanná a Creaton akciójában az ajándék tetőfóliával.


Májusi eső aranyat ér – de nem a padláson!

2015. május 29.

A tetőfelújítás nem tartozik a családi költségvetésben évente betervezett beruházások közé, ezért nem árt jól körülnézni a döntés előtt. Mivel a tető otthonunk első védvonala, ha már nekilátunk, érthető, ha hosszútávon tartós végeredményt szeretnénk. Íme, a legfontosabb érvek a kerámia tetőcserép mellett!


Tudta, hogy veszélyes hulladék?

2015. május 23.

Akik környezetre ártalmas azbesztes palatetőjüket Creaton kerámia cseréppel vagy Eternit síkpalával tervezik felújítani, azoknak feltétlenül ajánlott megismerkedni a Creaton kedvezményes veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatásával. Most pedig a cég nyár eleji akciójában 21 szerencsés visszanyerheti a veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatás díját és a 21 ajándék egyikét!


Elegáns síkpala homlokzaton és tetőn

2015. május 20.

A letisztult vonalvezetésű épületekhez, egyszerű vagy karakteresen szögletes formákhoz egyre gyakrabban alkalmazott tetőfedő anyag az Eternit síkpala, amely különböző rakási módjaival különböző stílusú tetők építését eredményezi. Sőt a homlokzatra fordulva igazán figyelemre méltó homlokzati kialakítást, szemet gyönyörködtető látványt nyújthat.


JÓTETŐ Program több mint 100 megrendelővel

2015. május 18.

Kin kérhető számon a nem megfelelően kivitelezett tető? – hangozhat a jogos kérdés. Hiszen sajnos az építőiparban a garancia vagy jótállás nyújtása köztudottan nem túl gyakori. A Creaton alig fél éve indult új szolgáltatását igénybe vevő több mint 100 megrendelőnek azonban ezen már nem kell aggódnia: a kerámia tetőcserép mellé a minőségi kivitelezést, az 50 év garanciát és 5 év jótállást is élvezhetik.


Creaton tető ajándékkal

2015. április 15.

Kérje ajándék fóliáját a vízbiztos és tartós tetőjéhez!


Tetőfelújítás: a veszélyes hulladék sem akadály

2015. március 5.

Egészségre káros azbesztes palatetők felújítására az elmúlt években több ötlet is szárnyra kapott. De az egyetlen, mind a lakók, mind a környezet számára megnyugtató megoldás az ilyen tetők körültekintő bontása, és a veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása. Ez azonban amellett, hogy költséges, szervezést igényel. Erre keresett megoldást a tetőcserép gyártók között egyedüliként a Creaton.