Cikkek Vízszigetelés témakörben

Aknák, pincék szigetelése

2009. március 16.

Az építõipar egyik legkényesebb területe a víz által különbözõ formában okozott különféle károk elleni védekezés. Már az ingatlan építésekor komolyan kell venni a szerkezetek víz elleni szigetelését, a kivitelezés során pedig a lehetõ legnagyobb gondossággal kell eljárni.


Szakszerû vízszigetelés

2009. március 13.

Az újonnan épülõ, de a felújításra kerülõ lakások esetében is a víz károkozásai elleni védekezés egy magától értetõdõ mûszaki feladat. A bevált, megszokott anyagok, technológiák azonban már nem mindig adnak teljes értékû megoldást a felmerült problémákra. A MAPEI Kft. a vízszigetelés-technikai problémák szakszerû megoldására egy sokrétûen felhasználható terméket ajánl.


Épületek vízszigetelése Mapei termékekkel

2008. július 1.

Az építõipar egyik legkényesebb területe a víz különbözõ formákban megjelenõ károkozásai ellen történõ védekezés. Már az ingatlan építésekor komolyan kell venni a szerkezetek víz elleni szigetelését, a kivitelezés során pedig a lehetõ legnagyobb gondossággal kell eljárni.


Számûzze a nedvességet!

2008. június 20.

A fal nedvesedése az egyik legártalmasabb betegség az épületre nézve, emellett pedig egészségünket is nagymértékben károsíthatja. A nedvesedést új vakolattal eltakarni teljesen reménytelen próbálkozás. Ki kell irtani!