Kategória: Építõipari hírek
Utolsó módosítás: 2010-06-28
Hozzászólások: 0db

1 Ft minden Creaton cserép után az árvízkárosultaknak

A Creaton Hungary Kft. az elsõk között hirdette meg az árvízkárosultak megsegítését célzó akcióját, amelynek keretei között július 1-je és augusztus 31. között minden egyes eladott Creaton tetõcserép után 1 Ft-ot fizet Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Önkormányzata árvízkárosultak támogatására létrehozott elkülönített számlájára.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

De nem a pénzbeli támogatás az egyetlen, amellyel a cég az önhibájukon kívül otthonukat elvesztetteket az újjáépítésben szeretné segíteni.

A cég munkatársai térítésmentes tetõszükséglet számítással segítenek a házukat felújítóknak, szükség esetén a termékek szakszerû beépítésében járatos tetõfedõket ajánlanak.

A tervezõk munkáját a látványtervezõ és cserépszükséglet számító szoftver támogatja, valamint mûszaki tanácsokkal segítik a megfelelõ termékek kiválasztását pl. a tetõszerkezet terhelhetõsége alapján, vagy kiegészítõ rendszer alkalmazásának vizsgálatával.

A cég vállalta, hogy a gyors kiszolgálás érdekében a termékeket meghatározott építõanyag kereskedõkhöz, a meghatározott készlet erejéig leszállítja, a megmaradt tetõcserepet visszaveszi.

További információ: www.creaton.hu


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából