Kategória: Nagyvilág , Szép házak, lakások
Utolsó módosítás: 2013-01-13
Hozzászólások: 0db

6000 négyzetméternyi paradicsom

Costa Ricán, a Csendes-óceán partján áll ez a csodálatos épület, amelynek minden négyzetméterét arra tervezték, hogy paradicsomi körülmények között érezhessék magukat lakói. Bámulatos képek a cikkben.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

A ház alapterülete 4000 négyzetméter, és körülbelül 2000 négyzetméter udvar tartozik hozzá, ugyanakkor ember legyen a talpán, aki meg tudja állapítani, hol van kint, és hol van bent. A szabad oldalú terasz, és a fedett rész alá is benyúló medence ugyanis gondoskodnak a két tér egybeolvadásáról.

5 hálószobával és 4,5 fürdõszobával van felszerelve az épület, illetve számos társalgó és terasz várja az esti beszélgetésre vágyókat. A nagy méretû ablakok még a zárt helyiségekben is gondoskodnak arról, hogy folyton közel érezzük a természetet magunkhoz.

Az udvar is pihenésre és szórakozásra lett tervezve, többek között nagy méretû jakuzzi, vagy grillezésre alkalmas helyek várják a kikapcsolódásra vágyókat. Az épületben természetesen szélessávú internet is van azoknak, akik itt sem tudnak, vagy nem akarnak elszakadni a virtuális világtól, de alig 20 percnyi sétával egy golfpályán, vagy a helyi piacon találhatjuk magunkat.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából