Kategória: Kémény
Utolsó módosítás: 2009-02-01
Hozzászólások: 0db

A Schiedel kéményrendszerek elõnyei

Mely tulajdonságok emelik ki a Schiedel kéményeket a többi elemes kémény gyártó-, illetve az épített kémények közül?

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

1. Jó huzat

A vékonyfalú kerámiacsõ, a sima, kerek belsõ felület, az értékes szigetelõanyag és a pontos méretezés szavatolja a biztonságos füstelvezetést a háztetõ fölé. Még rendkívül alacsony füstgáz-hõmérsékleteknél is energiatakarékos marad a kazán.

 

2. Füsttömör és tûzbiztos

Ez azt jelenti, hogy a Schiedel-kémény olyan nagytömörségû anyagokból készül, amelyeken nem hatol át sem a levegõ, sem a füst, sem a tûz. A nagy hõmérséklet-különbségek okozta feszültség repedéseket idéz elõ a házilagosan vagy olcsó megoldásokkal készült falazott kémények esetében. A köpenybõl, szigetelésbõl és a legkiválóbb minõségû UNI*** kerámiából készült belsõ samottcsõbõl álló háromrétegû kémény még a kiégetésnél (1.000°C feletti hõmérsékleti értékeknél) is ellenáll a repedéseknek és füsttömör marad.

 

3. A nedvességgel szemben ellenálló

A korszerû, energiatakarékos kazánokban nedvesség (kondenzátum) keletkezik. A kerámiából készült tömör csõ és a hátsó szellõzésû rendszerben keringõ levegõ szárazon tartja a kéményt. Az elõrelátó építkezõ ezzel utólagos javításokat takarít meg.

 

4. Korrózióállóság

A nedvesség nem csupán vizet jelent, hiszen az olaj, a gáz, a fa stb. elégetésékor maró savak is keletkeznek. Az égetéshez elhasznált levegõ is savakkal szennyezi a kémény kürtõjét. Az UNI*** kerámia teljes mértékben ellenáll ezeknek a szennyezõdéseknek. Az UNI*** csõ mellett minden más megoldás korszerûtlen.

 

5. Garantáltan hosszú élettartamú

A Schiedel kéményrendszerek háromszoros garanciával kerülnek forgalomba: Ez az Ön számára 3×30 esztendõre szavatolja az ellenálló-képességet a nedvességgel szemben, a füstgáz- és tûzbiztonságot és a korrózióállóságot.

 

6. Kerámia a torkolatig

A fémbõl készült részek korrodálnak (rozsdásodnak), ezért ezek alkotják a béléscsõ gyenge pontjait. A Schiedel cég teljesen kerámiából készült kéményében nincsenek kopó alkatrészek, ezért sok bosszúságtól megóvja Önt, és költséges felújításokra sem lesz majd szüksége.

 

7. Abszolút függetlenség

A Schiedel cég ABSOLUT kéményrendszere minden fûtõanyaghoz, valamint az összes jelenlegi és jövõbeli fûtési technológiához megfelel. Ezzel nem kell felújításra költeni akkor sem, ha bekopogtat majd a jövõ század legújabb technikája, és kicserélik a kazánt. Addig is jelentõs összeget tud megtakarítani.

8. Egyszerû szerelés

A Schiedel cég tökéletesen illeszkedõ elemeket kínál a háromrétegû rendszertõl kezdve a tartozékokig, a talapzattól egészen a kéményfejig. Ez rövid szerelési idõt és költségtakarékosságot jelent, ugyanakkor kiküszöböli a drága kéményburkolásból adódó hibákat is.

 

9. 60 esztendõ tapasztalata

A Schiedel cég profi a kéménygyártásban: a világ legnagyobb olyan vállalata, amelyik kizárólag kémények gyártására szakosodott. Megbízhat cégünk tapasztalatában!

 

10. A kerámia csövek új nemzedéke

Az UNI*** kerámiacsõ és az Absolut profilcsõ új gyártástechnológiája a legnagyobb mértékben egyesíti a hõ- és a nedvességállósággal szemben támasztott követelményeket. Ezt állami intézetek tanúsítványai és az állandó belsõ minõségvizsgálatok szavatolják. Vásárláskor ragaszkodjon a Schiedel márkához, és a jellegzetes barna színárnyalathoz!

Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából