Kategória: Nagyvilág
Utolsó módosítás: 2014-09-22
Hozzászólások: 0db

A varázslatos hegyi hotel

Ki látott már olyan vulkánt, amiből víz tör fel? És olyat, amibe még be is lehet költözni? Na pont ilyen a Hotel Montana Magica.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Természetes ez nem egy vulkán, csak egy vulkán alakú építészeti remekmű, amely történetesen szállodaként funkcionál, méghozzá nem is akármilyenként. Ez a hotel ugyanis egy 120.000 hektáros erdő közepén helyezkedik el, és itt minden a valódi nyugalomról és kikapcsolódásról szól.

A vulkán-hotel kőből épült, ám ez csak az év bizonyos szakaszában látható, az épületet ugyanis többféle futónövény is díszíti, amelyek teljesen eltakarják a homlokzatot az év nagyobbik részében. És ha mindez nem lenne elég, még a tetejéből víz is tör fel, hogy aztán egyfajta mesterséges vízesésként hulljon alá a hotel oldalán.

A szálloda belül sem hazudtolja meg önmagát, mindenhol törekedtek a természetességre, ami nem csak az anyagválasztásban nyilvánul meg, hanem többek között abban is, hogy nincs két egyforma méretű és alakú szoba az épületben.

Annak ellenére, hogy nem egy forgalmas út mellett helyezkedik el a szálloda, érdemes legalább egy évre előre bejelentkezni annak, aki szobát szeretne kapni a chilei Hotel Montana Magica-ban.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából