Kategória: Nagyvilág , Szép házak, lakások
Utolsó módosítás: 2012-11-28
Hozzászólások: 0db

Álomhotel Bali szigetén

Mire vágyik az ember, ha a város zajából kiszakadva végre igazán pihenni szeretne? Nyugalomra, a természet közelségére, és persze luxusra. Ebben a cikkben most nem egy lakóházat, hanem rendhagyó módon egy hotelt mutatunk be, amelynek a tervezõi sikeresen ötvözték egyetlen épületben a fenti igényeket.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.
Egy ötcsillagos luxushotelrõl mindenkinek megvan a maga elképzelése, de azt aligha gondolná bárki, hogy például nádtetõ fedi. Pedig a Balin található Viceroy hotelkomplexum minden egyes épülete nádtetõs, és ahogyan a lenti képeken jól látható, még belülrõl sincs a tetõ eltakarva a vendégek elõl. Amellett, hogy valami elképesztõ luxust nyújt a szálloda, ez a fajta természetesség mindenhol visszaköszön, nem csak a lakberendezési\r\ntárgyakon, de a hotel csodás környezetén is.

A tervezõk csaknem tökéletesen megtalálták az összhangot az ember tudat alatti természetbe való visszavágyódása, és a modern világ által generált igényei között. Szinte bárhová megyünk a hotel területén, buja növényzet, „valószerûtlen-zöld” fû, és medencék sokasága fogad bennünket.

Mindemellett a nyugati ember majd minden igényét kiszolgálja a hely, a 24 órás szobaszervíztõl a gyermekmegõrzésen és a gyógyfürdõn keresztül egészen a gõzkabinig, vagy a jakuzziig bezárólag mindennel kényeztetik a vendéget, hogy a masszázs szolgáltatásról, vagy az ingyen wi-firõl már ne is beszéljünk.

Az Építési Portál hasábjain nem szokás szállodákat reklámozni, és ezúttal sem tesszük, kifejezetten azért került be ebbe a kategóriába a cikk, mert egyrészt elképesztõen gyönyörû maga az épület, és a belsõ dizájn, másrészt pedig végre egy olyan épületet tudunk bemutatni, ami nem magántulajdon, így esélye van a felfedezõ kedvûeknek, hogy akár belülrõl is megtekintsék. Noha a hotel árai egyáltalán nem a magyar keresethez vannak igazítva, de nem is az abszolút megfizethetetlen kategóriába tartoznak, a módosabb családok meg tudják maguknak engedni, feltéve, ha hajlandóak közel 130.000 forintot fizetni egy szobáért egy éjszakára.

A hotel pontos helyét ezen a linken lehet megtekinteni: Viceroy Bali Hotel Google térkép

A képek forrása: homedsgn.com

Letölthető anyagok

Tesztkép egy - http://www.epitesiportal.hu/attachments/cikkek/335/innotestpic.jpg
Tesztkép kettõ - http://www.epitesiportal.hu/attachments/cikkek/335/innotestpicthin.jpg

Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából