Kategória: Építõipari hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-20
Hozzászólások: 0db

CEPŸ Passzívház Expo – Az energiahatékony építészetrõl és felújításról szóló kiállítás másodszor Budapesten

A CEPŸ Passzívház Expo 2009-es sikere után, ahol 33 kiállító mintegy 500 m2-en mutatta be az energiahatékony építés-felújítás és a passzívház-építés technológiájának legújabb vívmányait, idén október 27-28. között kerül megrendezésre. A dekoratív kiállítást a két nap alatt összesen mintegy 800 fõ– 90 százalékban szakmai - látogató tekintette meg és folytatott értékes beszélgetéseket a kiállítókkal.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

A CEP® Clean Energy & Passive House Expo Nemzetközi Kiállítás és Konferencia az Energiahatékony és Intelligens Épületekrõl 2010. október 27-28-án új néven, de a korábbihoz hasonló feltételekkel kerül megrendezésre Budapesten, a budakeszi úti Europa Hotels & Congress Centerben. A kiállításon az energiahatékony épületek és felújítás területérõl, valamint a legújabb termékekrõl technológiákról, szolgáltatásokról és innovációkról kaphat áttekintõ képet. A piac aktuális trendjeit szintén beépítjük a kiállítás és a konferenciák koncepciójába.

2010-ben a kiállítás az energiahatékony és intelligens épületekre, kiemelten a középületekre és ezek energiahatékony felújítására, valamint a Magyarországon is egyre ismertebb passzívház technológiára fókuszál.

A CEP® fõ témakörei:

- energiahatékony építés és felújítás: épületenergetika ablak, ajtó, homlokzatvédelem, mûemlékvédelem, környezetbarát építõanyagok, hõszigetelés, fal- és tetõszerkezetek, szolár, világítástechnika, geotermia

- energiahatékony és intelligens épületek: alacsony energiájú házak, fából készült épületek, smart home

- passzívház és passzívház technológia kritériumai, minõsítés módjai

- energiatanácsadás, építés-felújítás finanszírozása és az új támogatási rendszerek

A kiállítás keretében megrendezésre kerülõ szakmai konferenciákon megismerhetjük hazai és külföldi neves tervezõk és szakértõk tapasztalatai alapján szerzett gyakorlati alkalmazások lehetõségeit, átfogó képet kaphatunk az alkalmazható passzívház technológiákról és meghallgathatjuk a nemzetközi és magyar gyakorlat példáit. A kiállítóknak lehetõsége van bemutatni szakmai tevékenységüket a konferenciákon vagy a Kiállítói Fórumon.

A rendezvény erõs hazai szakmai támogatottságot élvez, szakmai partnereink között tudhatjuk többek között a Magyar Passzívház Szövetséget és a Magyar Épületgépészek Szövetségét, valamint a vezetõ szaklapokat is.

A rendezvény a 2010. október 27 és november 14 között megrendezésre kerülõ Zöld Építészeti Napok része, amely az energiahatékony építés, felújítás, passzívházépítés, könnyûszerkezetes készházépítés és a fenntartható településfejlesztés jegyében létrehozott rendezvénysorozat. Az esemény keretében kerül sor a Lakás- és Épületenergetika Tanács (LÉT) következõ ülésére is.

További információt talál a kiállítás tematikájáról a www.cep-expo.hu weboldalon.

Kapcsolat és információk:

REECO Hungary Kft.

Zsótér Gabriella

1123, Budapest

Gyõri út 20

Tel: +36-1-225-2141

Fax: +36-1-225-2145

info@cep-expo.hu

www.cep-expo.hu


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából