Kategória: Építõipari hírek
Utolsó módosítás: 2010-06-28
Hozzászólások: 0db

Cserepeslemez akció az árvízkárosultak megsegítésére

A Ruukki akciót hirdetett Decorrey cserepeslemezeire és ereszcsatorna rendszereire június végéig, hogy ezzel is segítse az árvízkárosultak otthonainak újjáépítését.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

A cserepeslemezzel történõ tetõburkolás elõnyei között - az esztétika kérdésein túl - jelentõs szerepet játszik a gazdaságosság, valamint a biztonságos és gyors kivitelezés is, amely most különösen fontos azoknak, akiknek háza károkat szenvedett a hatalmas esõzések során.

A Decorrey termékcsalád jellemzõ profilmagassága alacsonyabb, mint az eddigi Ruukki cserepeslemezes termékeké: míg a Ruukki Monterrey tetõmodelljének profilmagassága 39 mm, addig a Decorrey-é 28 mm.

A mindkét oldalán tüzihorganyzott Decorrey, kétoldali felületkezeléssel ellátott acéllemezbõl gyártott modellt poliészter bevonattal látták el, amely egy standard felületkezelési eljárás az acél alapanyagú tetõfedõ termékek piacán. Az idõjárási viszonyoknak megfelelõen ellenáll. A poliészter bevonatos termék akkor jó választás, ha elérhetõ áron megfelelõ tetõfedõ megoldást keresünk.

A Ruukki tetõfedõ termékei mellett komplett ereszcsatorna rendszereket is most akciós áron kínál, amelyek szintén az acél megbízhatóságával és könnyû szerelhetõségével segíti a tartós és gyors építést.

A Decorrey cserepeslemezek és ereszcsatorna rendszerek értékesítése a Ruukki országos viszonteladói hálózatán keresztül történik, ahol az akcióval kapcsolatban is további információval állnak az érdeklõdõk rendelkezésére.

www.ruukki.com/hu

A poliészter bevonatos termékekre 10 év esztétikai és 30 év mûszaki garanciát vállal a Ruukki.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából