Kategória: Építõipari hírek
Utolsó módosítás: 2012-08-19
Hozzászólások: 0db

Egy különös látványterv története

Egy kedves látogatónk igazán különleges ötlettel keresett meg minket. Házfelújításba fogna, de addig természetesen nem áldoz rá pénzt, amíg nem tudja, hogy az ötlete hogyan nézne ki a valóságban. Eddig ebben semmi rendkívüli nincs, õ azonban népi motívumokat szeretett volna a homlokzatra festeni. Ehhez pedig vagy nagy adag bátorság kell, vagy pedig egy élethû látványterv, ami megmutatja, hogyan festene a végeredmény.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Egy látogatónk, miután használta az Online Építõ alkalmazásunkat az interneten, úgy döntött, megbíz minket egy kissé szokatlan, ám annál nagyobb kihívással járó feladattal. A megbízás lényege: kapjon az általa küldött fotón lévõ ház új homlokzatot, és virtuálisan népi motívumokat is fessünk a vakolatra. (A motívumokat is tõle kaptuk.)

Íme az eredeti fotó:

Ma már szinte természetes, hogy egy néhány százezer-, vagy akár több millió forintos felújításba nem vág bele az ember látványterv nélkül. Miért is tenné, senki sem ellensége a saját pénztárcájának. Ennél az ötletnél azonban különösen fontos volt a látványterv az ötlet meglehetõsen szokatlan volta miatt.

Tovább nehezítette a helyzetet, hogy a ház elõtt igen sûrû növényzet van, amit természetesen meg szerettünk volna hagyni a látványterven is, hiszen a cél az volt, hogy minél élethûbben vissza tudjuk adni, hogyan mutatna a „hímzett” vakolat az adott környezetben. A technikai részletekkel nem untatnám a kedves Olvasót, akit érdekel, annak ezt a cikket javaslom, ahol részletesen leírom a munka menetét, és a használt programokat: CIKK. A lényeg a kész mû, ami itt látható:

Aki nagyobb méretben is meg szeretné tekinteni, kattintson a képre!

A Megrendelõnek kimondottan tetszett a látványterv. Kíváncsiak vagyunk, Olvasóink mit szólnak hozzá. Akinek véleménye van, ne tartsa vissza, használja bátran a cikk alatti hozzászólás lehetõségét!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából