Kategória: Építõipari hírek
Utolsó módosítás: 2012-06-01
Hozzászólások: 0db

Elindult az Építési Portál nyári nyereményjátéka!

25.000 forint készpénzt, vagy egy 250.000 forintos nyílászáró utalványt lehet nyerni az Építési Portál Facebook-os nyereményjátékával! Mindehhez semmi különöset nem kell tenni, csak jól kell szórakozni, miközben összerakjuk álmaink házát!

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Az Építési Portál nagy sikerû internetes alkalmazása, az Online Építõ a nyereményjáték idejére átköltözött egy kicsit a Facebook oldalunkra, ahol minden eddiginél bõvebb – és a játék ideje alatt is folyamatosan bõvülõ – építõanyag palettával jelentkezik. Aki esetleg nem ismerné, röviden bemutatjuk az Online Építõt.

Mire jó az Online Építõ?

Nyilvánvaló, hogy aki egy több millió forintos építkezésbe, vagy felújításba fog bele, az nem fogja hagyni, hogy pénzének sorsa véletleneken múljon. Mindenki alaposan mérlegel, mielõtt egy építõanyagot, egy színt, egy formát kiválaszt, noha még így is fennáll a veszélye annak, hogy a jó ízléssel kiválasztott járólapok, homlokzati színek, netán tetõcserepek végül mégsem fognak passzolni egymáshoz. Az Online Építõ – jól tudva, hogy mindenki elõször az interneten kutat építõanyag után – erre a problémára nyújt megoldást.

Az alkalmazás valamely típustervét kiválasztva egy lecsupaszított 3 dimenziós látványtervvel találja magát szembe a látogató, amit neki kell „felöltöztetnie”, azaz tetõcserepet tehet rá, megválaszthatja a homlokzat, a lábazat színét és struktúráját, kicserélheti a nyílászárókat, az ereszcsatornákat, de még a járólapokat és a térburkolatot is.

Mindezzel lehetõségünk nyílik arra, hogy már vásárlás elõtt összehasonlítsunk formákat, színeket és mintákat, hogy biztosak legyünk abban, hogy a nekünk tetszõ elemek valóban illenek egymáshoz. Az Online Építõn belül saját épülõ, vagy felújítandó házunk interaktív látványtervét is megrendelhetjük.

A nyereményjáték

Nos, aki szeretne nyerni egy 250.000 forintos nyílászáró utalványt, vagy 25.000 forint készpénzt, annak semmi mást nem kell tennie, csak a Facebook oldalunkon használni ezt a remek kis programot, majd a végeredményt megosztani az üzenõfalán. Ráadásul az elsõ 3 játékkal növelhetjük is nyerési esélyeinket, tehát maximum háromszor szerepelhet a nevünk a kisorsolandó nevek között!

Az elsõ sorsolásra 2012. június 15-én kerül sor, amikor is egy 25.000 forintos OTP Meglepetés Kártyát sorsolunk ki a játékosok között. Természetesen aki itt nem nyer, de korábban játszott, az õ neve továbbra is bent maradt a virtuális kalapban, és esélyes lehet a fõdíjra is. A második sorsolásunk 2012. június 29-én lesz, ekkor is egy 25.000 forintos kártya fog gazdára találni. Végül 2012. július 12-én lezárul a játékunk, és a fõdíj sorsolására 13-án, pénteken kerítünk sort, közjegyzõ jelenlétében. Ekkor egy 250.000 forint értékû nyílászáró utalvány kerül majd kisorsolásra, amelyet új nyílászárók vásárlására és beépítésére lehet fordítani. Az utalvány összege készpénzre nem váltható át, azonban maga az utalvány átruházható, így azoknak is megéri játszani, akik nem maguknak, hanem egy ismerõsüknek szeretnének kedveskedni a nagy összegû nyereménnyel.

Minden sorsolást követõen a nyertes nevét közzétesszük a Facebook-on, illetve e-mailben felvesszük vele a kapcsolatot. Ha megkeresésünkre nem reagál, új nyertest sorsolunk. A játékról és a nyereményekrõl IDE kattintva lehet bõvebben tájékozódni, de a Facebook-on folyamatosan közöljük majd mi is az információkat! A játékot IDE kattintva lehet elindítani.

Jó játékot kívánunk mindenkinek, és nagyon sok sikert!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából