Kategória: Tetõ
Utolsó módosítás: 2009-10-16
Hozzászólások: 0db

Ellenálló és dekoratív új cserepeslemez a Ruukki-tól

A zord finn természet által tesztelt, acéllemezes tetõprofilok új termékcsaládjával jelentkezik októberben a finn acélkonszern, a Ruukki.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

A legújabb fejlesztésû cserepeslemez, a Decorreey termékcsalád, a cég választékában is merõben új formavilágot képvisel. A mindkét oldalán tüzihorganyzott, kétoldali felületkezeléssel ellátott acéllemezbõl gyártott új modell 3 féle poliészter színbevonattal - vörös, sötétbarna és téglavörös – kapható.

 

A Ruukki Decorrey modern megjelenést kölcsönöz az épületnek, és technikai paramétereinek köszönhetõen új építészeti megoldásokat is kínál.

 

Az új termék elõnyei között - az esztétika kérdésein túl - jelentõs szerepet játszik a gazdaságosság, valamint a biztonságos és gyors kivitelezés is. A Decorrey termékcsalád jellemzõ profilmagassága alacsonyabb, mint az eddigi Ruukki cserepeslemezes termékeké: míg a Ruukki Monterrey tetõmodelljének profilmagassága 39 mm, addig a Decorrey-é 28 mm, ezáltal építészetileg egy újfajta nyugodt, egységes és modern formavilágú megjelenést biztosít a ház koronájának.

 

A Ruukki tetõfedõ termékei mellett komplett tetõrendszereket is kínál, amely tartalmazza a szegélyektõl kezdve a tetõbiztonsági elemeken át a komplett ereszcsatorna rendszereket is.

 

A Decorrey cserepeslemezek értékesítése a Ruukki országos viszonteladói hálózatán keresztül történik, ahol a kereskedelmi partnerek további információval állnak az érdeklõdõk rendelkezésére, valamint az új tetõmodell is náluk tekinthetõ meg.

 

 

 

Ruukki Hungary Kft.

Montevideo utca 16/B.

1037 Budapest

Hungary Tel. +36 1 501 3200

Fax. +36 1 501 3290

 

www.ruukki.com/hu


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából