Kategória: Hõszigetelés
Utolsó módosítás: 2009-12-07
Hozzászólások: 1db

Építõanyag vásárlás – Bizalmi kérdés?

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Egy termék jó hírneve nem máról holnapra alakul ki, és nem is a gyártók adják maguknak − kitartóan, eredményesen kell a piacon dolgozni azért, hogy ezt kiérdemeljük. A tartós, jó minõségû áru, a készséges és gyors kiszolgálás, a szakértõ terméktámogatás mind elengedhetetlen ehhez. Aki ezeket évek, évtizedek kemény munkájával elérte, nem teszi kockára rövid távú sikerekért. Az Austrotherm cégcsoport a ’90-es évek óta Közép-Európa meghatározó polisztirolhab- gyártója.

 

Hazai gyártóbázis

 

Gyártani sokfelé lehet, és az Európai Unió gazdaságilag már belföldnek számít. Ennek ellenére továbbra sem mindegy, hogy a cég rendelkezik-e hazai gyártóbázissal vagy sem. Az itthon alkalmazott dolgozók, az itteni menedzsment hosszú távú gondolkodást jelent, amíg importanyag esetében az anyacég legfontosabb szempontja mindig is az otthoni értékesítés lesz, az export csak „hab a tortán”. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a hazai munkatársak behatóbban ismerik az itteni szabályozást, könnyebben alkalmazkodnak azokhoz, hiszen Magyarország a fõ piacuk. Az expandált polisztirolhab- gyártók közül az Austrotherm Kft. az egyedüli, amely hazánkban már három korszerû gyártóhellyel rendelkezik. Gyõr és Gyöngyös után tavaly megnyitotta szekszárdi gyárát is.

 

Minõség és termékfejlesztés

 

A jó gyártó folyamatosan bõvíti termékkínálatát. Korszerûbb gépek beszerzésével, szakképzett dolgozók alkalmazásával fokozható az anyagok használati értéke. A minõség iránti elkötelezettséget mutatja az is, ha új, magasabb értékû termékekkel lép a piacra. Az Austrotherm Kft. számos EPS terméket honosított meg a hazai piacon, így a lépéshang-szigetelô EPS lemezeket, a lejtésképzõ hõszigetelést (ezért megkapta a Construma nagydíját is), az Expert termékcsaládot, a Grafit homlokzati hõszigetelõ lemezt, vagy akár az Oázis hõszigetelõ drénrendszert. Nem meglepõ tehát, hogy 11 Austrotherm-termék nyerte el tavaly a KIVÉT (Kiváló Építési Termék) védjegyet.

 

Folyamatos minõség-ellenõrzés

 

Az egyik legfontosabb tényezõ. Mit sem ér a szépen bekeretezett forgalomba hozatali engedély, ha az üzletekbe nem az a minõség kerül! Hibás terméket pedig minden gyártó gyárt, csak nem mindenki engedi azokat a fogyasztóhoz. A gyári laboratóriumok és a gyártásközi ellenõrzések ezért fontosak – és nemcsak a vevõnek, de a gyártónak, forgalmazónak is. Az Austrotherm Kft. mindhárom telepén a legkorszerûbb laboratórium mûködik, a gyártásközi ellenõrzés menetét a minõségirányítási kézikönyv rögzíti.

 

Alkalmazástechnika

 

Nem elégséges, hogy jó terméket gyártson valaki. A tervezõt, kivitelezõt, de az egyszerû felhasználót is tájékoztatni kell arról, hogy az adott termék hol, hogyan építhetõ be, mire kell különösen ügyelni, hogy jó minõségû épületszerkezetek, épületek valósuljanak meg. Ehhez szakmailag képzett területi képviselõkre, szakértõ alkalmazástechnológusokra van szükség. Mivel õk sem lehetnek ott mindenhol, ezért az sem árt, ha a termékismertetõk, beépítési útmutatók – nyomtatott, vagy elektronikus formában – mindenki számára hozzáférhetõk. Az Austrotherm Kft.-nél még a marketinges is épületszigetelõ szakember.

 

 

Austrotherm Kft.

9028 Gyõr, Fehérvári u. 75.

 

Telefon:            06-96/515-114

Fax:                 06-96/515-120

 

Web:                www.austrotherm.hu

E-mail:             austrotherm@austrotherm.hu

Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából

Legújabb termékek