Kategória: Nagyvilág , Szép házak, lakások
Utolsó módosítás: 2012-10-16
Hozzászólások: 0db

Faház luxuskivitelben

A faház szóról nem feltétlenül a luxus jut elõször az ember eszébe. Ez az amerikai Georgia-ban álló épület azonban olyan szemet gyönyörködtetõen fényûzõ, hogy nem lehet elmenni mellette szó nélkül. Képek a cikkben találhatók.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Ha luxusról beszélünk, a mai embernek általában a minimalista, szögletes formák, a letisztult vonalak jutnak elõször eszébe. Ellenben a fa és a természetes kõ inkább az otthonosságot, a melegséget, a meghitt hangulatot jelenti. E csodálatos épület tervezõi úgy gondolták, miért is ne lehetne a két elõnyös tulajdonságot egyetlen lakóházban ötvözni.

A ház tartószerkezete és legtöbb látható eleme fenyõfából készült, a padló és a nyílászárók egy része pedig diófából. A természetes kõoszlopok, valamint a kõpadlók remekül kiegészítik a fa látványát, igazán otthonos, meghitt hangulatot adva az egyébként döbbenetes méretû háznak.

A luxus érzetét csak növeli az épület környezete, ugyanis minden helyiségbõl remek kilátás nyílik a hegyekre, a ház melletti erdõre, vagy épp az udvaron található feszített víztükrû medencére. A látványhoz nagyban hozzájárulnak a hatalmas nyílászárók, a ház oldala majdnem teljes egészében üveg. A képeket nézve szinte el sem hiszi az ember, hogy ilyen a valóságban is létezik, a gyönyörködés és vágyakozás érzésébe óhatatlanul némi irigység is vegyül. A ház adatait olvasva pedig még inkább elgondolkodik az ember azon, vajon szükséges-e ez a luxus.

Az épületben ugyanis összesen hat darab kandalló áll, négy hálószobával és öt (nem tévedés, valóban öt!) fürdõszobával rendelkezik. A ház ára az aktuális árfolyamon átszámolva valamivel kevesebb mint 1,5 milliárd forint! Nem biztos tehát, hogy egy lottó ötösbõl ki lehetne fizetni. Mindenesetre a képek gyönyörûek.

A képek forrása: http://homedit.com


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából