Kategória: Építõipari hírek
Utolsó módosítás: 2009-11-11
Hozzászólások: 0db

Finnország legnagyobb IKEA áruházát építi a Ruukki

A Ruukki szállítja az acélszerkezetet és az IKEA-kék szendvicspaneleket Finnország legnagyobb IKEA áruházához.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

A cég számára a jelenlegi 2 millió eurós projekt nem az elsõ IKEA megbízás: a Ruukki acélszerkezeteit és burkolatait használták az ismert lakberendezési cég több áruházának kivitelezésénél más európai országban, például Svédországban, Oroszországban és Lengyelországban is.

A finnországi Tampereben épülõ, 35 000 m2 alapterületû új egység lesz Finnországban az elsõ IKEA, amelynek szerkezetét acélból építik. 

Sami Eronen, a Ruukki Construction észak-európai alelnöke szerint költséghatékony és gyorsabb kivitelezést tesz lehetõvé a cég azon stratégiája, amely szerint az építési projekt a tervezéstõl kezdve az acélszerkezetek és burkolatok gyártásán keresztül a kivitelezésig egy kézben van.

A Ruukki a 2010-ben nyíló új IKEA áruház építése során - ahogy hasonló beruházások esetén szinte kivétel nélkül - komplett szolgáltatást nyújt.  A cég az acélszerkezetek, szendvicspanelek és homlokzatburkolati elemek tervezését, gyártását és azok szerelési-kivitelezési munkálatait is elvégzi.

A beruházás különlegessége a tûzvédelemmel kapcsolatos magas igények kielégítése, amelyet az acélgyártó kiemelt tûzvédelmet nyújtó termékei biztosítanak, mind a projekt lebonyolítása, mind pedig a kész épület használata során.

 

 

Ruukki Hungary Kft.

2051 Biatorbágy, Erdõalja u. 1.

 

Telefon:            06-1/501-3200

Fax:                 06-1/501-3290

E-mail:             ruukki.hungary@ruukki.com

Web:                www.ruukki.com/hu


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából