Kategória: Burkolat
Utolsó módosítás: 2012-06-11
Hozzászólások: 0db

Fürdõfelújítás 24 óra alatt

A jó burkolónak, festõnek gyakori ismérve, hogy a naptárában nehéz rövid idõn belül akárcsak egy szabad hetet is találni, hiszen az építkezést, felújítást végzõk egymásnak ajánlják. Gyakran pedig nem is kell még annyi sem, különösen, ha az ajánlott szakember tisztában van azokkal a praktikákkal (vagy hívjuk a praktikákat inkább modern anyagoknak?), amelyek a kivitelezési idõt csökkentik, hiszen az õ ideje mellett a miénk is drága. (x)

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Csak az kezdjen önállóan burkolásba, aki már próbálta korábban és jól sikerült. Minden más esetben, azaz inkább szinte kivétel nélkül, a munkát bízzuk olyan szakemberre, akinek láttuk a munkáját és megbizonyosodtunk arról is, hogy ért a megfelelõ eredmény eléréséhez szükséges anyagokhoz is.

Abban viszont feltehetõleg mindenki egyetért, hogy a gyorsaság nem mehet a minõség rovására, ahogy a rövid távon megspórolt néhány ezer forint is többlet költséget okozhat, ha beázik a szomszéd vagy elválik a korábbi burkolatra ragasztott csempe.

Pedig semmi akadálya annak, hogy a korábbi, kellõ teherbírással rendelkezõ burkolat tetejére kerüljön az új. Ezzel nem csak idõt spóroltunk, de ha csak a lakás egy részének felújítására kerül sor, és nincs lehetõség kiköltözni, ami lássuk be, gyakran elõfordul, a bontással járó és az utána következõ, gyakran hetekig nehezen megszüntethetõ port is minimálisra redukálhatjuk. Ez aztán a háziasszonyok álma – szép új burkolat, kosz nélkül!

Ehhez azonban megfelelõ anyagok használata szükséges, amelyek a korábbi burkolat esetleges egyenetlenségeit eltüntetik, kiegyenlítik, nehogy az új burkolat felváljon. Az anyagokat magabiztosan használó, jó referenciával rendelkezõ szakember igen meggyõzõ és ha ebben az esetben a Murexin termékeit javasolja, joggal reménykedhetünk a hosszú távon szép és megbízható eredményben is.

Felújítás akár 24 óra alatt

Mindenki álma az a felújítás, ami egyetlen szempillantás alatt elkészül. Ha az egy szempillantás nem is garantálható, de a 24 órát ígérõ mesternek hihetünk, különösen, ha a lakás egyik sarkában Murexin feliratú anyagok jelennek meg. Ugyanis, ha mégis a korábbi burkolat felverése mellett döntünk, és ha még nyugtalanítóan nagy kráterek is éktelenkedtek a padló felületén, akkor sem kell lemondanunk a gyors munkáról. Ebben az esetben is van olyan megoldás, amellyel akár egy nap múlva már a megálmodott padlóburkolatban gyönyörködhetünk. Ezeket a megbízható Murexin mesterek hozzák.

További szépségtippekért látogasson el a www.szepuljonamurexinnel.hu oldalra, és akár legyen azok között a vásárlók között, akik az év végéig havonta rendezett sorsolásokon visszanyerhetik a megvásárolt Murexin termékek árát. További feltételek a fenti oldalon.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából