Kategória: Tetõ
Utolsó módosítás: 2014-10-10
Hozzászólások: 0db

Hogyan lesz a tetőcserépből tartós tető?

Tetőfelújítást tervezők körében a legtöbben az elkészült tető műszaki színvonala miatt aggódnak – mutatta ki egy felmérés. Sajnos a félelem jogos. A jó minőségű termék ugyan már fél siker, de abból csak hozzáértő szakember kezei között lesz jó minőségű végeredmény. Nézzük, hogyan is lesz a kiváló tetőcserépből hosszú távon tartós tető? Miben is nyújt segítséget mindehhez a Creaton JÓTETŐ Programja!

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Mára az építőanyag gyártók termékeik mellé szolgáltatások sorát kínálják, hiszen a cégek érdeke, hogy kiváló minőségű termékeiből kiváló minőségű, hosszú távon tartós épületek épülhessenek.

Ebben a Creaton már a tetőépítés, tetőfelújítás tervezése során partner. A Creaton színstúdióban számtalan szín és forma között választhatjuk ki házunkhoz, igényeinkhez és természetesen pénztárcánkhoz illeszkedő megoldást. A folyamat végén pedig pontos kimutatást kaphatunk a tetőnk szép és műszakilag korrekt tetőfedéséhez szükséges cserepek és kiegészítő elemek mennyiségéről. De ha mégis kiderül, hogy valamely elemből több szükséges, mint amely a Creaton házhoz szállításával érkezett, az egy-két szükséges elem a naponta induló, kistételes országos körfuvarral akár egy napon belül a helyszínre érkezik. Ez a szolgáltatás egyébként akkor is igénybe vehető, ha pl. a tetőre utólag felkerülő napelemek rögzítéséhez szükséges tartozékokhoz szeretnénk hozzájutni.

De mielőtt még a színek, formák és mennyiségek szóba kerülnek, vegyük igénybe a Creaton szakembereinek tanácsadását. Miért?

A tető hajlásszögétől, jelenlegi műszaki állapotától is függ, hogy a Creaton széles választékából melyek között érdemes keresgélnünk. De ahogy arról már volt szó, a jó cserép még csak fél tető. A Creaton munkatársai kipróbált és jól képzett, a cég termékeit is jól ismerő tetőfedőket is ajánlanak. Ebben ugyanakkor a most útjára induló Creaton JÓTETŐ Program is hatékony segítséget nyújt.

Válasszunk tetőfedőt a Creaton tetőcseréphez a Creaton jótállásával!

Az elmúlt időszak szabályozási módosításai a kivitelező felelősségi körébe utalták a munka elvégzéséhez szükséges anyagok minőségéért való jótállást. Ez alapján a kivitelező felelős azért, hogy a munkája során a minőségi végeredményt kínáló műszaki termékmegoldásokat válassza, illetve alkalmazza.

Erre kínál a Creaton JÓTETŐ Programja megoldást, ahol a Creaton, mint elismert építőanyag-gyártó vállal jótállást az általa ajánlott kivitelezők munkájáért. A Creaton JÓTETŐ programjának keretei között az elismert és elismerten kiváló minőségű kerámia tetőcserepek széles választékát kínáló gyártó azon tetőfedőket ajánlja, akikkel az elmúlt években szoros, partneri kapcsolatot alakított ki. A cég folyamatosan aktuálisan tartja azon tetőfedők körét, akikért a jótállást vállalja, akikkel ebben a tekintetben Együttműködési megállapodással rendelkezik.

Creraton: „Jótállunk a tetőfedőkért!”

A Creaton a JÓTETŐ Programban a tetőfedőkkel kötött Együttműködési megállapodás alapján és a Részvételi feltételben meghatározott módon dokumentált tetőkre vállalja a jótállást.

A tetőfedőkkel együttműködve a Creaton Etikai kódexet is kidolgozott, amelyet a Programban részt vevő tetőfedők betartanak. A gyártó cég az ajánlott tetőfedők tudását folyamatos képzésekkel aktívan tartja, munkájuk minőségét pedig rendszeresen ellenőrzi.

De ami talán a legfontosabb: a Creaton kerámia tetőcserepek írásban vállalt 50 év garanciája mellett 5 év jótállást is vállal a cég által meghatározott keretek és dokumentáció szerint készülő JÓTETŐKRE. A Creaton JÓTETŐ Programjához 2014. szeptemberében csatlakozott tetőfedők már országszerte mindenhol elérhetőek, így a Creaton jótállás az egész ország területén hozzáférhető. A Programban való részvételhez az építtetőknek a www.creaton.hu weboldalon kell regisztrálniuk és máris több, a programban résztvevő tetőfedő közül választhatnak és kérhetnek ajánlatot. A Creaton JÓTETŐ Programjának az eddig ismertetettek melletti fontos előnye, hogy a tetőfedő munkáját könnyíti, de mind a megrendelő, mind pedig a megrendelőt kiszolgáló kereskedő számára egyszerű, kevés adminisztrációval járó, rugalmas rendszer.

Keresse az Önhöz közel munkát vállaló tetőfedőket.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából