Kategória: Építõipari hírek
Utolsó módosítás: 2013-09-19
Hozzászólások: 0db

I LOVE PANEL - Panellakás szépségverseny

A legszebb budapesti panellakást keresi a A FÕTÁV Zrt. I LOVE PANEL - panellakás szépségversenyhez kapcsolódó játék, amely olyan kreatív, egyedi ötletek jutalmazását tûzte ki célul, amelyek sokak számára hasznosíthatóak, s megvalósításukkal élhetõbb terek, korszerûbb, olcsóbb fenntartású lakások alakíthatóak ki.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

A játékban részt vehet mindenki, aki nemcsak felismerte, de ki is használta a panellakásban rejlõ lehetõségeket. A kreativitást inspiráló kampány célja ugyanis az, hogy segítse a szemléletformálást, a közös gondolkodást arról, hogyan tehetjük otthonosabbá, korszerûbbé, élhetõbbé a lakásunkat úgy, hogy közben pénzt is takarítunk meg.

A panel nem feltétlenül szükségmegoldás kell, hogy legyen, ha felismerjük elõnyeit – a lakótelepek biztonságosak, jó a közlekedés, az infrastruktúra –,  és kihasználjuk a benne rejlõ lehetõségeket: a lakásokban a terek könnyen alakíthatóak. Számtalan budapesti panellakás vált kreatív térátalakításokkal, lakberendezési ötletekkel vonzó otthonná. A megfelelõ energetikai korszerûsítések – fûtés átalakítása, napelem, melegvíz hálózat korszerűsítése, gépészeti fejlesztések, árnyékolástechnikai megoldások – pedig nemcsak gazdaságosabbá teszik a lakások fenntartását, hanem otthonosabbá is varázsolják azokat.

Ma már egyre több lakótelepen fognak össze az emberek azért, hogy közösen szépítsék környezetüket. A FÕTÁV Zrt. I LOVE PANEL - panellakás szépségverseny keretében a legszebb budapesti lakást keresi, hogy követendõ példákat, megvalósítható ötleteket adhasson mindehhez.

A panelrõl nem panelekben gondolkodók jelentkezését várják, a legjobb, egyedi ötleteket értékes nyereményekkel jutalmazzák.

A játék menete

A játék a facebook.com/fotavzrt oldalon keresztül található alkalmazáson keresztül zajlik, ahol a játékszabályzatot és adatvédelmi nyilatkozatot elfogadók regisztrálhatnak a részvételhez. Ezt követõen saját, választott felhasználónevükkel hozhatják létre képgalériájukat, mely maximum 5 fotó feltöltésére ad lehetõséget. A játékosok saját URL címet kapnak, melynek segítségével gyûjthetik a lájkokat. A legtöbb lájkot kapó játékos nyeri a fõdíjat, de a második és harmadik helyezett is díjazásban részesül. 

A játék elsõ helyezettje 300.000 Ft értékû, a második helyezettje 100.000 Ft értékû, a harmadik helyezettje pedig 50.000 Ft Ft értékû IKEA lakberendezési ajándékkártyát nyer. A kártya 5 éven keresztül bármekkora részletekben levásárolható az IKEA budapesti és budaörsi áruházaiban. A szavazók között 5db 20.000 Ft értékû IKEA lakberendezési ajándékkártyát sorsolnak ki.  A nyeremények készpénzre nem válthatóak és át nem ruházhatóak. 

A játék 2013. szeptember 11-tõl október 11-ig tart, ezalatt lehet galériákat létrehozni és szavazni.

A jelentkezési feltételeket, a játék pontos menetét, valamint a sorsolás részleteit elérhetik a http://www.fotav.hu/sajtoszoba/i-love-panel/ oldalon, valamint a www.facebook.com/fotavzrt oldalon.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából