Kategória: Lakberendezés , Szép házak, lakások
Utolsó módosítás: 2013-01-06
Hozzászólások: 0db

Ilyen egy álomotthon Olvasóink szerint

Facebook like-ok alapján

Az elmúlt hetekben többször is döntés elé állítottuk Facebook oldalunk tagjait, akik szerencsére aktívan és nagy örömmel vesznek részt az ilyesfajta kisebb játékokban. Három-három helyiséget mutattunk, és arra kértük a tagokat, hogy fejtsék ki, melyik tetszik nekik leginkább. Ebbõl állt össze az álomház, amelynek képei a cikkben találhatók.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Némileg be voltak határolva a szavazók lehetõségei, ugyanis összesen három helyiség közül választhattak egyszerre. Ahogyan arra számítani lehetett, kisebb stíluskavarodás lett az eredmény, de ettõl függetlenül ötletelésnek mindenképpen hasznos lehet az alábbi összeállítás, amelyben a Facebook oldalunk tagjainak kedvenc helyiségeit mutatjuk be.

A szabadságot sugárzó nappali lett az elsõ

Három nappali közül az alábbit találták a legszebbnek Olvasóink, amit 515 like-kal, és 46 megosztással juttattak kifejezésre. A legtöbben a „barátságos”, „nyitott”, „emberközeli” szavakkal illették, ami tökéletesen meg is felel a valóságnak. Az albumot, amelybõl választhattak az Olvasók, IDE kattintva lehet megtekinteni.

A dolgozószobáknak nem volt nagy sikerük

Mi sem bizonyítja az alcím állítását jobban, mint hogy a legjobb dolgozószoba is mindössze 66 like-ot és 2 megosztás tudott begyûjteni. A tágas iroda elsõsorban a remek kilátásnak köszönhette népszerûségét, tehát a nappalihoz hasonlóan itt is a szabadság érzése volt az, ami leginkább megmozgatta a szavazókat. IDE kattintva látható, mely három dolgozószoba közül lehetett választani.

A konyhák között nagy volt a verseny

Még mindig egy kicsit a munkánál maradunk, a konyhák is górcsõ alá kerültek ugyanis. Itt már elég éles volt a verseny, a lenti képen látható hagyományos kialakítású konyha 522 like-kal gyõzött, de 419 like-ot kapott a francia stílusú, hófehér konyha is, amit IDE kattintva lehet megtekinteni a másik kettõ társaságában. Érdekes, hogy a második helyezettet 96-szor osztották meg az Olvasók, míg a gyõztest összesen 75-ször.

Hálószobában is a barátságos, családias a nyerõ

A három választható hálószoba közül a barátságos toronymagasan gyõzött, összesen 433 like-kal és 36 megosztással, míg két versenytársa alig tudta átlépni a 100 like-os határt. A „melegség”, és a „nyugalom” szavakat fogalmazták meg legtöbben vele kapcsolatban, ami nem is csoda, ez a hálószoba valóban nyugalmat áraszt. A másik kettõ indulót is meg lehet tekinteni IDE kattintva.

Némi meglepetés a fürdõszobáknál

Míg a fentiek esetében egyértelmûen a családias, barátságos, leginkább a hagyományoshoz közeli szobák kapták a legtöbb voksot, a fürdõszoba esetében kicsit borult a papírforma. Itt ugyanis a fekete-fehér modern fürdõ gyõzött. Hihetetlenül sok like-ot kapott, összesen 1.118-at, valamint 146 megosztással díjazták Olvasóink. Az általunk befutónak hitt rusztikus fürdõszoba azonban szorosan a nyomában volt, a maga 1.072 like-jával és 123 megosztásával. IDE kattintva a második és harmadik helyezett is megtekinthetõ.

.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából