Kategória: Nagyvilág
Utolsó módosítás: 2014-08-12
Hozzászólások: 0db

Itt élt Robin Williams

A 2014. augusztus 11-én elhunyt nagyszerű színész, Robin Williams még 2011-ben bocsátotta áruba napa-völgyi luxusházát, amelyben több mint 10 évig élt. Ennek apropóján sikerült betekintést nyernünk a mediterrán stílusú lakóházba.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Nehéz bármit is mondani ilyenkor, alig néhány órával egy nagyszerű és közkedvelt színész halála után. Valahogyan mégis tiszteletünket szerettünk volna leróni, ám építészeti oldal lévén erre kevés lehetőségünk van. Így aztán egy korábban – más okok miatt – összeállított cikket közlünk most le, amivel reményeink szerint lehetőségük nyílik Olvasóinknak kissé jobban megismerni Robin Williamst, nem csak mint színészt, hanem mint embert is.

Mert a ház bizony beszédes, és megnyugtató konstatálni, hogy hasonló, mint amit vártunk. A luxusvilla ugyanis épp olyan, mint maga Mr. Williams: Barátságos, szerethető, kedves, és óriási!

A három szintes ház 1800 méteres, és többek között könyvtárt, valamint egy 12 személyes mozitermet is találunk benne. Szinte minden szegletből a mediterrán stílusra jellemző kellemes föld színek köszönnek vissza, amelyről szeretnénk azt hinni, hogy a színész ízlését tükrözik.

A luxusházban minden helyiség óriási méretű, ugyanakkor mégis egyfajta meghittség árad a képekből. A házban 12 fürdőszoba, és 5 hálószoba foglal helyet.

Mi sem természetesebb, mint hogy az épülethez tartozó 600 hektáros területen saját borászat is fellehető, és az ehhez elengedhetetlen klimatizált borospince.

Ugyanakkor sportolási lehetősége is volt a színész családjának, amiről a hatalmas medence, a teniszpálya, és a lovaglási lehetőség gondoskodott.

R.I.P.

 


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából