Kategória: Építõipari hírek
Utolsó módosítás: 2013-11-27
Hozzászólások: 0db

Karácsonyi nyereményjátékot indítunk

Úgy döntöttünk, ismét eljött az ideje annak, hogy megajándékozzuk Olvasóinkat, ezzel is kifejezve szeretetünket és hálánkat, amiért ilyen régóta velünk vannak/vagytok. A Karácsony közeledtével igyekeztünk olyan Partnereket találni, akik felajánlásaik révén hatalmas örömet tudnak okozni majd néhány családnak, és büszkén jelenthetjük, hogy ez sikerült is!

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Az Építési Portál főszerkesztőjeként először is szeretném megragadni az alkalmat, hogy közvetlen szóljak Olvasóinkhoz, és Facebook követőinkhez, noha ez nem épp a mi stílusunk. :) Szeretném megköszönni azt a rengeteg biztatást, dicséretet, vagy épp építő kritikát, amit kaptunk az elmúlt években, mert ezek az apró visszajelzések tették lehetővé, hogy a válságos idők ellenére is talpon maradjon az Építési Portál, sőt, Magyarország legnagyobb építőipari közösségé nőhette ki magát. Eljött az alkalom, amikor a tartalmainkon túl egy kicsit többet adhatunk mi is Önöknek, Nektek cserébe. Lássuk hát.

A nyeremények

Nagyon boldog vagyok, hogy olyan Partnerekre bukkantunk az elmúlt hónapok kutatásai során, akik remek nyereményekkel tudnak hozzájárulni a játékhoz, és néhány család karácsonyát igazán emlékezetessé tehetik.

A legkisebb összegű nyereményt, bruttó 30.000 forintot az Építési Portál ajánlja fel egy szerencsés családnak, amit ajándék bankkártyán nyújtunk majd át a nyertesnek, és ami reményeink szerint hozzájárulhat majd ahhoz, hogy könnyebbé tegye valaki(k) karácsonyi készülődését, vagy az ajándékok megvásárlását.

A netbutor.hu egy 75.000 forintos vásárlási utalványt ajánlott fel egy szerencsés nyertesünknek. A Netbútor Hungary Kft. széles termékpalettájáról választhat majd a nyeremény tulajdonosa, de akár egyedi bútor készítésével is megbízhatja a céget. Gyönyörű bútoraik közül máris lehet szemezgetni, ide kattintva: netbutor.hu. Fontos megjegyzendő, hogy amennyiben a nyertes olyan terméket választ, ami nincs raktáron, vagy egyedileg kell legyártani, úgy a teljesítés januárban fog történni.

Végül, ám egyáltalán nem utolsósorban, a samsungwebshop.com üzemeltetője egy 98 cm-es, full HD-s led televíziót ajánlott fel egy nyertesnek, aminek értéke bruttó 120.000 forint. Ugyanakkor a nyertes dönthet úgy is, hogy inkább levásárolja az összeget a samsungwebshop.com oldalán, ahol máris lehet böngészni a jobbnál jobb termékek között.

Miért kell SMS-t küldeni?

Sok előzetes kritika ért minket azért, hogy a nyereményjáték indításához egy bruttó 99 forintos sms-t kell küldenie a játékosnak, ezért szeretném már az elején tisztázni ennek a döntésnek az okát. A jelenlegi játékban nem szükséges lájkolni az Építési Portál Facebook oldalát, és nem kell bonyolult regisztrációs folyamaton végigküzdenie magát a játékosnak ahhoz, hogy játszhasson, szeretnénk megkímélni a játékosokat ettől. Nem kell tehát semmilyen adatot megadnia magáról, elegendő a Facebook profil. Ahhoz azonban, hogy beazonosítsuk, hogy melyik játékosunk melyik nyereményért indul, a válasz sms-ben kapott egyedi kódot használjuk.

Ez tehát az oka a döntésnek, ami kitűnik az sms csekély árából is, amiben a válasz sms díja is benne van. Véleményem szerint a nyeremények összegéhez képest elenyésző az sms díja, és könnyen belátható, hogy nem nyerészkedésről van szó, az emelt díjas sms-ek általános (240-300 forintos) díjától messze alulmarad.

Hogyan kell játszani?

Ahogy a fentiekből is kitűnik, a játékot minden tekintetben igyekeztünk úgy megalkotni, hogy levegyük a felesleges terheket a játékosokról, és csak a szórakozásra koncentrálhassanak bosszankodás, vagy személyes adataik megadása helyett. A játék menetét is úgy szerkesztettük, hogy végigvezesse a játékost a lépéseken, mindenhol tájékoztatva arról, hogy éppen hol jár, és milyen eredményeket ért el. Ha azonban valaki megakadna, nézze meg ezt a tájékoztató videót, ami végigvezet a lépéseken: VIDEÓ

Végszó

Őszintén remélem, hogy ezzel a játékkal sikerül kellemes perceket szereznünk Önöknek/Nektek, és elérjük azt a célunkat is, hogy Olvasóink közül néhányan olyasmit tehessenek a karácsonyfa alá, amiről álmodni sem mertek. Kéjük, fogadjá(to)k olyan szeretettel ezt a nyereményjátékot, mint amekkora szeretettel készítettük.

 

KATTINTS IDE, HA JÁTSZANI SZERETNÉL!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából