Kategória: Tetõ
Utolsó módosítás: 2012-04-18
Hozzászólások: 0db

Kerámia cserép - beleégetett tartóssággal a Creatontól

Az elmúlt évek szélsõséges idõjárása számtalan tetõt megrongált, tönkre tett. Ám nem csak a jég és a szél teheti házunkat védtelenné, de számolnunk kell az UV sugárzással és különbözõ, a cserép felületét károsító más behatásokkal is. (x)

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Jogos elvárás tehát a cserép felületének tartóssága, színállandósága, amelyrõl a kerámia esetén nem valamiféle felületi kezelés, festék vagy máz, hanem a cserép felületébe égõ, annak az égetés során a részévé váló engób gondoskodik.

Az engób több ezer éve használt természetes anyag, amely az égetés elõtt kerül a kerámia cserép felületére, és amely beleégve nem csupán széppé, de a külsõ behatásokkal szemben ellenállóvá is teszi azt.

A Creaton Nuance márkanév alatt minden cseréptípusa esetén kínálja exkluzív engób kollekcióját. A hagyományos formák és a modern vonalvezetés hívei is megtalálják a cég kerámia cserépválasztékában a kedvükre való, engóbozott, tartós cserepeket. A kerámia tetõcserepeken tehát az õsi védelem az engób, amely tûzben születik.

A Nuance exkluzív engobe kollekció õsbemutatója a Construma A pavilonja 111 D standján. Az év végig engóbozott tetõcserepet vásárlók pedig ajándéksorsoláson vehetnek részt.

Részletek: www.creatonakcio.hg.hu


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából