Kategória: Tetõ
Utolsó módosítás: 2015-09-07
Hozzászólások: 0db

Kérje ajándék fóliáját Creaton tetőjéhez!

A Creaton őszi akciójában a tetőfólia ajándék! Vásároljon Creaton kerámia tetőcserepet és igényelje ajándék tetőfóliáját! Tegye tetőjét maximálisan vízhatlanná a Creaton akciójában az ajándék tetőfóliával.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Tetőfelújításkor különösen fontos a vízbiztos alszerkezet kialakítása, amelyhez a fólia a Creaton őszi akciójában ajándék, amennyiben 2015. szeptember 1. és október 26. között Creaton kerámia tetőcserepet vásárol.

Felújított tetőnk akkor lesz vízbiztos és hosszútávon tartós, ha a tető láthatatlan része, az alszerkezet kialakítása maga is vízbiztos. 

Az erős szél bejuttathat a cserepek közé némi nedvességet, ezért a páraáteresztő vagy szélzáró kivitelű fólia szakszerű elhelyezése alacsony hajlású tető esetében különös gondosságot igényel. A fólia alkalmazásával a tető élettartamát növeljük meg, így lesz esztétikus és tartós a ház koronája.

Hosszútávon tartós tetőhöz tehát az 50 év garanciával gyártott Creaton kerámia tetőcserép és a tetőfedő szakértelmén kívül szükséges a szakszerű alszerkezet kialakítása, ami nem nélkülözheti a Creaton választékában megtalálható, különböző igénybevételekre tervezett modern tetőfólia (UNO, DUO, TRIO, QUATTRO) használatát.

Tegye tetőjét maximálisan vízhatlanná a Creaton őszi akciójában ajándékként kapott tetőfóliával!

Amennyiben 2015. szeptember 1-je és október 26. között Creaton Balance, Rapido, Optima  Hortobágy vagy Róna kerámia tetőcserepet vásárol, vízbiztos és tartós tetőjéhez az alábbi mennyiségek alapján igényelheti ajándék „UNO” (120 g/m²) tetőfóliáját. 

• 80-150 m2 Creaton kerámia cserép vásárlása esetén - 1 tekercs (75 m2) 

• 151-250 m2 vásárlása esetén - 2 tekercs (összesen 150 m2) 

• 250 m2 felett - 3 tekercs (összesen 225 m2) 

A kiírásban szereplő UNO-fólia értékegyeztetéssel más Creaton tetőfóliára váltható. Az akció kizárólag Magyarország területén megvalósuló lakóépületek építkezése esetén érvényesíthető. Az igényelhető ajándék fólia mennyisége építési címenként kerül meghatározásra. 

Az akció a 2015. szeptember 1. és október 26. közötti előleg- vagy végszámlák esetén érvényesíthető. Regisztrálni 2015. szeptember 1. és október 26. között lehet.

A kiszállítási határidő 2015. október 31.A számla megérkezési határideje Lentibe: 2015. november 10.A számla beküldése postai úton: CREATON South-East Europe Kft., 8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.Elektronikus úton: info@creaton.hu, Fax: 92-551-559 „Tetőfólia igénylés” megjelöléssel.

Amennyiben a számla megküldése a fenti időpontig nem történik meg, úgy CREATON  jogosult az akciós érték kiszámlázására.További információ és regisztráció az akcióra: akcio.creaton.hu


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából