Kategória: Nagyvilág , Szép házak, lakások
Utolsó módosítás: 2012-07-22
Hozzászólások: 0db

Kõkorszaki házban él az amerikai színész

Valószínûleg Frédi és Béni kalandjai ihlették meg Dick Clarkot, amikor úgy döntött, hogy egy igazi Flintstone-házban fog élni. Noha a ház fel van szerelve minden kényelemmel, amire szüksége lehet egy 21. századi embernek, a ház kinézete alig különbözik a két kõkorszaki szaki otthonától. Képek a cikkben.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Malibu partjainál található az a csaknem 23 hektáros földterület, amelyen a képeken látható kõkorszaki ház áll. A környék legmagasabb pontjára épített házból gyönyörû 360 fokos kilátás nyílik az óceánra, a környezõ hegyekre, valamint Los Angelesre. Mi sem természetesebb, mint hogy a telekhez medence, sõt lovarda is tartozik.

A lakásban csak elvétve található egy-egy ajtó, egyébként egy légtérben van a nappali, a konyha, az étkezõ, valamint a hálószoba is, a jó elosztásnak köszönhetõen mégis pontosan lehet tudni, melyik lakrésznek hol a határa. A fenti helyiségeken kívül két fürdõszoba is tartozik a házhoz.

Az épület egyébként nem számít újdonságnak, az aktualitását az adja, hogy tulajdonosa épp megválni készül tõle. Aki tehát szívesen költözne Malibura egy luxus Flintstone-házba, ne habozzon.

A képek forrása: http://www.ksks.com


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából