Kategória: Építõipari hírek
Utolsó módosítás: 2012-09-20
Hozzászólások: 0db

Környezettudatos építés, energiahatékonyság, mûemlékvédelem, légtechnika
Szakmai konferenciák és ingyenes belépõjegyek

Az év épületenergetikai rendezvényével párhuzamosan megrendezésre kerülõ szakmai konferenciáinkat szeretnénk a figyelmébe ajánlani. A CEPŸ Clean Energy and Passive House Expo-n olyan szakmai konferenciákat hallgathatnak meg az érdeklõdõk, amelyek napjaink és a jövõ energiahatékonysági megoldásait, trendjeit mutatják be.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Szakmai konferenciák

3 kiemelt konferencia kerül megrendezésre az esemény két napja alatt:

  • 2. Energiahatékony épültek konferencia: A környezettudatos építési mód lehet a megoldás a városfejlesztésben. Az intelligens épület és smart city, intelligens város vízió vagy valós jövõkép? A környezettudatos ingatlanminõsítési rendszer: hogyan változik az ingatlanok értéke az energiahatékonyság növelésével? Mit vár, mit kér a piac? Hogyan hat az árra a minõsítés? Értékeli-e a piac a minõséget?

  • 2. Mûemlékvédelmi konferencia az új szabályozás tükrében: A 2012. július 1-én életbe lépett kulturális örökségvédelmi törvény módosítása új helyzetet teremtett a mûemlékvédelem területén dolgozó szakemberek számára, egyszersmind az önkormányzatok szerepe és hatásköre felerõsödött. Önálló építésügyi hatóságként szakhatóságok bevonásával - maguk folytatják le az építésügyi hatósági eljárást és az engedélyezést. A konferencia arra vállalkozott, hogy a szerkezeti változások tükrében körül járja, milyen lehetõségeket, piaci hatásokat, esetlegesen hátrányokat rejt magában az új szabályozás.

  • 1. Légtechnika és hõvisszanyerés konferencia: A konferencia felvonultatja mindazon technológiai megoldásokat és innovációkat, amelyek elengedhetetlen részei egy, a mai kor elvárásainak megfelelõ épületnek - legyen az családi ház vagy iroda épület.

Regisztráljon most!

Helyszín: Lurdy Konferencia Rendezvényközpont, 1. emelet

1097, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Idõpont: 2012. október 17-18.

A rendezvény két napja alatt, mintegy 1300 szakember, beruházó, kivitelezõ, építtetõ jelenik meg, akik talán pont az Ön termékét, vagy szolgáltatását keresik! Nincs még saját standja a kiállításon?

Amennyiben szeretne kiállítóként is részt venni a CEP®-ne, a megjelenési lehetõségekrõl érdeklõdhet irodánkban a +36-1-213-4243-as telefonszámon, a http://www.cep-expo.hu/exhibitors.html?&L=1 oldalon, vagy a hungary@reeco.hu címen.

Ingyenes belépõjegyek a kiállításra:

A szervezõ REECO Hungary Kft. a CEP® kiállításra szóló ingyenes belépõjegyet ajándékoz az olvasóknak, melyet egy rövid regisztrációt követõen kaphatnak meg:

REGISZTRÁCIÓ

Kérdések esetén forduljanak hozzánk bizalommal.

A rendezvény szervezõje:

REECO Hungary Kft.H-1123 Budapest, Gyõri út 20.

Tel.: +36-1-213-4240 Fax: +36-1-213-4248,

hungary@reeco.hu

www.cep-expo.hu


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából