Kategória: Burkolat
Utolsó módosítás: 2008-06-25
Hozzászólások: 0db

Mapei: Lehet szárazon is - egy kis odafigyeléssel!

Érdekes cím, nem? Bizonyára sokan vannak most Önök között olyanok, akik látva a fenti címet gondolkodóba esnek: vajon mit is jelenthet ez? Ne törjék túl sokáig a fejüket, inkább olvassák tovább az írást!

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

mapei.jpg

Mapei3.jpgNagyon egyszerû dolgokról fogok most írni néhány sort. Ugye Önök is hallottak már olyan dolgokról ismerõseiktõl, barátaiktól, mint pl.: beázás, csöpög a plafon és foltos a mennyezet, már bokáig ért a víz stb. Netán néhányan már meg is tapasztalták azt, hogy ezek a dolgok milyen bosszantó érzéseket váltanak ki belõlünk?

Ne ijedjünk azért meg. Vannak olyan korrekt, és maximális biztonságot nyújtó megoldások, melyek alkalmazásával nyugodtan tervezhetjük és építhetjük erkélyünket, teraszunkat valamilyen lakóhelyiség fölé anélkül, hogy félnünk kellene az esetleges beázásoktól.

A Mapei nem kis fáradtsággal és költségeket nem kímélve, fennállásának 63 éve alatt felhalmozódott tapasztalatait is latba vetve, kifejlesztett olyan vízszigetelési rendszereket, melyek pontos és a gyártói elõírásoknak megfelelõ bedolgozás esetén garantálják, hogy lehet szárazon is pl. tévét nézni, esetleg könyvet olvasni, vagy netán csak beszélgetni az erkélyek alatti szobákban. A rendszereket alkotó termékek, mint pl.

Mapei1.jpgMapelastic kenhetõ vízszigetelés, Mapeband sarokerõsítõ, rugalmas, szigetelõ szalag, Adesilex P4 gyorskötõ, flexibilis, folyékony ágyazóhabarcs, Planobond flexibilis, folyékony ágyazóhabarcs, Keraflex flexibilis ragasztóhabarcs, Ultracolor gyorskötõ, flexibilis fugázóhabarcs Mapesil AC rugalmas, szilikonos tömítõmassza,

nagyon egyszerûen bedolgozhatóak, ám ha valóban tökéletes biztonságot szeretnénk elérni, azt javaslom, hogy a kivitelezési munkálatokat bízzák inkább szakemberre. Ha Ön már szerencsésnek mondhatja magát, mert már felépítette családi házát, és például csak most jelentkeztek a fent említett kellemetlenségek, úgy a Mapei vízszigetelési és burkolási rendszereivel felújíthatja meglévõ teraszát, erkélyét is. Akár a meglévõ burkolat felbontása nélkül is van erre lehetõség, amennyiben az megfelelõen stabilan fekszik az aljzaton, vagyis nem kopog, kotyog.

Mapei2.jpgItt jegyezném meg azt is, hogy mindenképpen érdemes a Mapelastic-kal akkor is leszigetelni az erkélyt, ha alatta nincs semmiféle rendeltetésû helyiség. Az országban, de nyugodtan mondhatnám, hogy az egész világon nagyon sok olyan boldog és nyugodt lakás, ház, és ezzel együtt erkély vagy terasz tulajdonos él, akinél már a Mapei vízszigetelési rendszerei bebizonyították hatékonyságukat, és ezzel együtt gazdaságosságukat. Ezen kívül rengeteg középületben is száraz lábbal járnak az ott dolgozók, mivel ezekben is beépítették a fenti szigetelési rendszert.

Ki tudja? Lehet, hogy éppen Ön lesz a következõ, aki örülhet és élvezheti a Mapei vízszigetelési rendszerek elõnyeit, az általuk garantált szárazságot.

A cikket publikálta: Markovich Béla

MAPEI Kft. 2040 Budaörs, Sport u. 2. Levelezési cím: 2040 Budaörs, Pf. 6. Tel.: 06-23/501-670, 06-23/501-667 Fax: 06-23/501-666 Internet:www.mapei.hu mapei@mapei.hu


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából