Kategória: Nyílászáró
Utolsó módosítás: 2008-06-20
Hozzászólások: 0db

Miért érdemes VELUX termékeket választani?

Egy üres padlástérbõl igen sokféle tetõtéri lakás születhet. De elegendõ természetes fény nélkül egyik sem lesz az igazi. Érdemes a bevilágító felületek tervezgetésére és kiválasztására több idõt szánni, hogy végül valódi otthonra leljen a ferde tetõsíkok között. A VELUX igyekszik ehhez segítséget nyújtani.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.
velux_promo.jpg

Miért érdemes VELUX termékeket választani?

  • Tökéletes termékek tökéletes áron

Termékeink technikai megoldásait az elmúlt 60 év során a vásárlók igényei szerint alakítottuk. A nagy volumenû gyártás kedvezõ piaci árat tesz lehetõvé, a minõségben pedig ötvözõdik mindaz, amit a VELUX a vásárlóinak ajánl. Nem engedünk az elvárásokból sem a termékfejlesztés, sem a gyártás, sem az értékesítés, sem a szervizszolgáltatás során.

  • A szakma ezt ajánlja – és a több százezer elégedett felhasználó is

A megbízható mûszaki tartalomhoz esztétikus formavilág társul. Az építõipari szakemberek – tervezõk, kivitelezõk, ácsok és tetõfedõk – többsége szívesen javasolja és alkalmazza a VELUX termékeket. Az elmúlt évtizedekben több százezren választották a VELUX tetõtéri ablakokat. Tapasztalataik Önt is segíthetik a választásban.

velux01.jpg

  • Sokszínûség

A tetõtéri ablakok és kiegészítõk széles típus- és méretválasztéka lehetõvé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára a leginkább megfelelõ megoldást. Termékskálánk határtalan; megtalálható benne a legegyszerûbb és a legegyedülállóbb termék is.

  • Garancia – a név kötelez!

A VELUX tetõtéri ablakokat kiemelkedõen hosszú élettartamra terveztük. A VELUX név arra kötelez minket, hogy termékeink használóit ne hagyjuk magukra. Tetõtéri ablakokra 10 év garanciát adunk, a 10 év lejárta után pedig, a VELUX szerviz áll rendelkezésére az esetlegesen felmerülõ hibák, problémák kiküszöbölésére. Régi vásárlóinkról semfelejtkezünk el, hiszen árnyékolókat, kiegészítõket a legrégibb ablakgenerációkhoz még ma is biztosítunk.

velux02.jpg

A VELUX rendszer

Energiatudatos világunkban fontos, hogy az ablak télen megfelelõen szigeteljen, a meleg a tetõtérben maradjon. Nyáron pedig, épp a nem kívánt felmelegedés elleni küzdelemtõl szeretnénk mentesülni – a jól kiválasztott tetõtéri ablakkal (és természetesen a szakma ajánlásai alapján szigetelt tetõszerkezettel) ez lehetséges.

A VELUX rendszer számos különbözõ elembõl áll, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a végeredmény maximálisan megfeleljen az Ön elvárásainak. A tetõtéri ablakok felelõsek a természetes fényért, a friss levegõért és az akadálytalan kilátásért. A burkolókeretek biztosítják az ablakok vízzáró és biztonságos csatlakoztatását a tetõfedõ anyaghoz. A beépítõ egységcsomagok tovább javítják az ablakok hõszigetelõ tulajdonságait, és extra védelmet jelentenek az ablak környezetében a páralecsapódás ellen. Az árnyékolók és a redõnyök nem csak a hõ és a természetes fény élvezetére adnak lehetõséget, hanem egyúttal hangulati elemek is. A tetõtéri életet teszik még kényelmesebbé a kézi és elektromos távmûködtetõk.

velux_term_kpaletta.jpg


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából