Kategória: Építõipari hírek
Utolsó módosítás: 2010-10-25
Hozzászólások: 0db

Minõség és energiahatékonyság a CEP Expo konferenciáin – 2010. október 27-28.

A magyar építési piacra általában az a jellemzõ, hogy nem érvényesülnek kellõen a korszerû, az Európai Unió színvonalának és elvárásainak megfelelõ mûszaki követelmények, emiatt az épületek minõsége és tartóssága nem megfelelõ.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Felismerve a téma fontosságát a kiállítás szervezõje a REECO október 27-én nemzetközi szakmai konferenciát szervez, Passzívházak – minõség, minõsítés, minõségbiztosítás címmel.

Az 2010. október 27-én megrendezésre kerülõ konferencia azokról a minõségi építõanyagokról nyújt bõvebb információkat, amelyeket nemcsak a passzívházak, hanem az alacsony energiaszintû családi és sorházak, irodaházak és közintézmények építése és felújítása esetén alkalmazni kellene.

A konferencián szakértõk mutatják be a minõségi építkezéshez szükséges feltételrendszereket, szabályozásokat, illetve, hogy mire kell odafigyelni a különbözõ anyagok, termékek alkalmazása során.

Részletes program és regisztráció: http://www.cep-expo.hu/passivehouseconference.html?&L=1

A résztvevõk a Magyar Mérnöki Kamarától 1+1, a Magyar Építész Kamarától 1+2 továbbképzési pontot kapnak.

A kiállítás második napján Energiahatékony épületfelújítás A következõ 10 év programjai címmel szervezünk konferenciát a Nemzetgazdasági Minisztérium illetékes szakembereinek részvételével

A konferencia bemutatja milyen módon és eszközökkel lehet az elkövetkezendõ években az épületek felújítását energiahatékony módon végrehajtani. A konferencia három szekcióban kitér a felújítás finanszírozási lehetõségeire, önkormányzati best practice példákat mutat be és felvázolja a legújabb költséghatékony innovatív technológiákat.

Részletes program és regisztráció: http://www.cep-expo.hu/energyefficientreconstruction.html?&L=1#c1272

További konferenciáinkról itt olvashat bõvebben: http://www.cep-expo.hu/kongress1.html?&L=1

Ha kiállítani szeretne a CEP Expon kérje kötelezettségektõl mentes ajánlatunkat vagy keressen minket a 06-1-225-2143-as telefonszámon. Már bejelentkezett kiállítóink listáját is megtalálja itt.

Kedvezményes belépõjegy a CEP Expora: http://www.cep-expo.hu/visitors-registration.html?&L=1

A CEP® Clean Energy & Passive House EXPO rendezvényen 2010. október 27-28. között 55 kiállító mutatja be az innovatív termékeit. A szervezõ 1000 látogatót és 400 konferencia hallgatót vár az Europa Hotels & Congress Centerbe a kétnapos rendezvényre.

További információk: www.cep-expo.hu

Szervezõ:

R

EECO Hungary Kft.

1123, Budapest

Gyõri út 20

Tel: 06-1-225-2143

Fax: 06-1-225-2145

hungary@reeco.hu

www.cep-expo.hu


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából