Kategória: Építõipari hírek
Utolsó módosítás: 2009-09-17
Hozzászólások: 2db

Õszi akció a Ruukkinál

Megkezdõdött az õszi hajrá az építkezéseken, ezért a Ruukki szeptember végéig öt termékcsoportjára hirdetett meg akciót, hogy ne csak a tetõnek, hanem pénztárcájának is könnyebb legyen.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

A Monterrey cserepeslemezek, az alacsonybordás trapézlemezek és a korcolt lemezfedéshez használt síklemezek elegáns és esztétikus külsõt biztosítanak otthonának, ugyanakkor teljesen szigetelt, könnyû, tartós és könnyen szerelhetõ megoldást kínálnak a tetõfedésre.

A szintén acélból készült cserepeslemez és trapézlemez kiegészítõk széles választéka lehetõvé teszi, hogy a tetõnek egységes arculatot biztosítsunk, legyen szó akár hófogóról vagy tetõszegélyrõl.

Az elõre gyártott ereszcsatorna rendszerek funkcionális befejezést adnak a tetõnek, kiképzésüknek köszönhetõen a sima görbületek megakadályozzák a szennyezõdések lerakódását.

A Ruukki minõségi alapanyagból készült tetõrendszereinek minden eleme tesztelt, amelyek teljesen kompatibilisek egymással, ezért gyors, gazdaságos és esztétikus tetõfedést tesznek lehetõvé.

A termékekrõl és az akció további részleteirõl érdeklõdjön a Ruukki viszonteladóinál.

Ruukki Hungary Kft.

www.ruukki.com/hu

www.ruukkihome.hu


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából