Kategória: Nagyvilág , Lakberendezés , Szép házak, lakások
Utolsó módosítás: 2013-01-27
Hozzászólások: 0db

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick lakása

A sztárpár 2011-ben vásárolta ezt az ötszintes manhattani lakást, amely közvetlenül a Central Park szomszédságában, a Fifth Avenue-n található. Habár hivatalosan nem költöztek még be, de sokat dolgoztak a kialakításon és a berendezésen. Egyes híresztelések szerint a szomszédos telket is kinézték maguknak.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Az ajtón belépve tágas elõtér és az emeletre vezetõ lépcsõ fogadja a látogatót. Ezen a szinten található a hatalmas konyha is, itt foglal helyet egyébként a hét mûködõ kandalló közül az egyik. A nagy belmagasságot és a helyiségek nagyságát az óriási ablakokon beömlõ fényár optikailag még tovább növeli, így szinte olyan érzése van az embernek, mintha összement volna.

A harmadik emeleten három hálószoba, illetve egy tágas gardrób is található, valamint két teljes fürdõszobának is helyet ad ez a szint, amelyek méretei szintén ámulatba ejtõek, ahogy a lenti képen is jól látható.

A negyedik emelet szinte teljes egészében egy hatalmas gardrób, illetve egy nagy déli terasz nyílik innen. A legfelsõ szinten pedig egy könyvtárszobát, valamint egy 12 méter hosszú „családi” szobát találunk.

Képek forrása: http://hookedonhouses.net


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából