Kategória: Kémény , Építõanyag szakismeret
Utolsó módosítás: 2008-06-18
Hozzászólások: 0db

Schiedel Absolut

A Schiedel kéményrendszerek komplett megoldást jelentenek: a pincétõl a padlásig, és a tetõn túl is. A magas minõségi követelményekkel lépést tartva a Schiedel folyamatosan dolgozik azon, hogy innovatív termékfejlesztéseivel igazodjon a fûtés és kéménytechnika meg nem álló mûszaki fejlõdéséhez.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

SCHIEDEL KERÁMIA KÉMÉNYRENDSZEREK

Schiedel_keramia_promo2.jpg

A Schiedel kéményrendszerek komplett megoldást jelentenek: a pincétõl a padlásig, és a tetõn túl is. Univerzális kéményeink minden fûtõanyaghoz, valamint az összes jelenlegi és jövõbeli fûtési technológiához alkalmasak. A kiváló minõségû alapanyagokból készülõ, kompatibilis kéményelemek a füstben keletkezõ agresszív anyagokkal szemben ellenállóak, a rendszer füst-tömör és tûzbiztos. A Schiedel az építõiparban felhalmozott hatvanéves tapasztalata alapján a kerámia béléscsövet javasolja a kémények belsõ anyagaként. A kerámia ellenáll a hõterhelésnek és a füstgázból kiváló agresszív anyagoknak. A Schiedel UNI*** és profil kerámia csövei maximálisan ellenállnak a nedvességnek, tökéletesen füsttömörek, a kiváló alapanyagnak köszönhetõen sav- és korrózióállóak.

Schiedel_logo.jpg ABSZOLUT KÉMÉNYRENDSZER

Abszolút innováció a kéménytechnikábanschiedel_Absolut_kemeny2.jpg

Schiedel_Absolut_promo_1.jpg

A magas minõségi követelményekkel lépést tartva a Schiedel folyamatosan dolgozik azon, hogy innovatív termékfejlesztéseivel igazodjon a fûtés és kéménytechnika meg nem álló mûszaki fejlõdéséhez.

Annak érdekében, hogy a technológiai piacvezetõ pozíciónkat megtarthassuk a kerámiacsõ-gyártás terén részletes kutatási és fejlesztési munkát követõen óriási lépést tettünk: a Schiedel ABSOLUT egy forradalmian új és egyedülálló kéményrendszer, ami minden tüzelõberendezéshez optimális! Bármelyik tüzelõanyag vagy tüzelõ berendezés mellett dönt - a Schiedel ABSOLUT kéményrendszerrel a legtökéletesebb kéményt választja.

A folyamatosan emelkedõ energia árak, és a készletek végessége miatt szükségessé válhat, hogy másfajta fûtési rendszerre térjen át. Nem biztos, hogy ez a közeljövõben bekövetkezik, de egy ház generációknak épül. A Schiedel ABSOLUT kéménye azonban tökéletesen alkalmas a tüzelõanyag váltásra, és egy egészen új dimenziót nyit. Az, hogy melyik tüzelõanyagot fogja elõnyben részesíteni a jövõben nem kis mértékben függ a megjósolhatatlan politikai, ökológia és szociális tényezõk változásától.

A Schiedel ABSOLUT kéményrendszerre biztosan számíthat. Mind a kondenzációs gázkazánok, mind az alacsony füstgázhõmérsékletû olajkazánok, ill. a szilárd tüzelésû fûtõberendezések esetében a Schiedel ABSOLUT tökéletesen biztosítja a fûtõanyag energiájának optimális felhasználását.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából