Kategória: Kémény , Építõanyag szakismeret
Utolsó módosítás: 2008-08-06
Hozzászólások: 0db

Schiedel KERASTAR kéményrendszer

A Schiedel fém kéményrendszerei korszerû technológiával, kiváló minõségû saválló acél alapanyagból készülnek. A fõ jellemzõik: méretpontosság, könnyû szerelhetõség, széleskörû alkalmazhatóság. A fémkéményes palettán megtalálhatóak az egyhéjú és a szerelt szigetelt rendszerek. Alkalmazhatóak gáz, olaj és vegyes tüzeléshez, gravitációs és túlnyomásos (turbó, akár kondenzációs kazán) füstgáz elvezetéshez egyaránt.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Schiedel KERASTAR kéményrendszer

Kerámiabélésû nemesacél kéményrendszer. Utólagos beépítéshez ajánljuk. Kistömegû és nem szükséges körbefalazni, ideális családi házak fûtésének korszerûsítésekor. A kerámia bélés lehetõvé teszi, hogy a KeraStar bármilyen, akár szilárd tüzelõanyag égéstermékét is biztonsággal elvezesse.

Az otthonos meleg nagyban hozzájárul a jó közérzethez. Meggondolt tervezéssel nem jelent problémát sem a késõbbi kandalló-beépítés, sem pedig a kémény kialakítása. Akár felújításról, akár át- vagy hozzáépítésrõl van szó, elõtérbe kerül az optimális fûtési rendszer kérdése. A gáz és az olaj mellett az utóbbi idõben újra felfedezzük a fatüzelést, és az egyéb szilárd halmazállapotú tüzelõanyagokat.

A Schiedel új fejlesztésû terméke a KERASTAR, minden meglévõ és jövõbeni technológiai követelménynek eleget tesz: - kívül nemesacél - belül kerámia.

  • A KERASTAR kéményrendszert utólagos beépítéshez ajánljuk. Kistömegû és nem szükséges körbefalazni, ideális a családi házak fûtés korszerûsítésekor.
  • A KERASTAR kerámiabélésû nemesacél kéményrendszer. A kerámia bélés lehetõvé teszi, hogy a KERASTAR bármilyen szilárd tüzelõanyag égéstermékét biztonsággal vezesse el.
  • A KERASTAR építésekor elég 5 cm biztonsági távolságot hagyni az éghetõ épületszerkezetektõl és -elemektõl.
  • A KERASTAR ott, ahol a kémény látszik és látszódhat a házon építészetileg is markáns és esztétikus épületelem.
  • A KERASTAR kerámiabélésû nemesacél kéményrendszer béléscsövére 30 év írásos garanciát vállalunk.

A rendszer lelke a nemesacél köpeny és a mûszaki kerámia

A béléscsõ kiváló minõségû kerámiából készül. A Schiedel profilcsõ garancia a magas minõségre, legyen szó kiégés biztonságról, korrózióállóságról vagy savállóságról.

A hõszigetelés minden követelményt kielégítõ ásványgyapotból készül (60 mm vastag) és kiváló hõszigetelõ tulajdonsággal bír.

A szerelést nagyban megkönnyítik és leegyszerûsítik a nemesacélból készült, különbözõ bilincseket magában foglaló rendszerelemek.

A külsõ héj 1.4301-es nemesacélból készül. A korrózióálló nemesacél-köpeny maximális biztonságot és stabilitást biztosít és esztétikus.

 

Elõnyök

 

1. Biztonság

Mûszaki kerámiából készült béléscsõ, 60 mm-es szigetelés és nemesacél külsõ köpeny: esztétikailag is megnyerõ megoldás

 

2. Univerzális alkalmazás

Alkalmas olaj, gáz ill. különösen fa- és széntüzeléshez, mert a béléscsõ kerámiából készül.

 

 3. Hosszú élettartam

Biztonságos üzemelés generációkon keresztül, 30 év garancia a kerámia béléscsõre.

 

Forrás: www.schiedel.hu

Schiedel Kéménygyár Kft.

8200 Veszprém, Kistó u. 12.

Telefon:         88/576-700

Fax:                88/576-704

www.schiedel.hu

Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából