Kategória: Kémény , Építõanyag szakismeret
Utolsó módosítás: 2008-08-20
Hozzászólások: 4db

Schiedel TechnoFix kéményrendszer

A Schiedel fém kéményrendszerei korszerû technológiával, kiváló minõségû saválló acél alapanyagból készülnek. A fõ jellemzõik: méretpontosság, könnyû szerelhetõség, széleskörû alkalmazhatóság. A fémkéményes palettán megtalálhatóak az egyhéjú és a szerelt szigetelt rendszerek. Alkalmazhatóak gáz, olaj és vegyes tüzeléshez, gravitációs és túlnyomásos (turbó, akár kondenzációs kazán) füstgáz elvezetéshez egyaránt.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

A TecnoFix masszív nemesacélból készült egyhéjú kéményrendszer. Nedvességre érzéketlen, korrózióálló, egyszerûen szerelhetõ. Gáz-, olaj- és szilárd tüzelõanyaggal üzemelõ tüzelõberendezésekhez is alkalmas.

Három fontos kérdésünk az Ön kéményérõl:

  • Tervezi-e tüzelõberendezésének cseréjét?
  • Talált-e a kéményseprõ sérüléseket a kéményen?
  • 10 évnél régebbi-e a kéménye?

Ha a fenti kérdések közül egyre is igen a válasz, akkor érdemes szakembernek megmutatni a kéményt. A meghibásodott kémény ugyanis az egész ház épségét és az Ön egészségét veszélyezteti. Ne várja meg, amíg már látható sérülések jelennek meg!

A káros hatású kondenzvíz, az agresszív savak, a behatoló esõvíz vagy hóolvadék komoly terhelést jelent a kéménynek. Amikor a károsodás már látszik, mert a nedvesség átszivárgott a falazaton, akkor már legfõbb ideje tenni ellene valamit.

A Schiedel TecnoFix kéményrendszer V4a nemesacélból készült (1.4571, illetve 1.4404 szerkezeti anyag), és a kifogástalan megmunkálásnak köszönhetõen teljesen biztonságos.

A rendszer legfontosabb jellemzõje a masszív, 0,8 mm falvastagságú csõ és különlegessége a 8 cm hosszú karmantyús csatlakkozó. Ezeknek köszönhetõ, hogy a TecnoFix a szilárd tüzelõanyagok esetében is biztonságos és univerzálisan használható. Természetesen megfelel azoknak a követelményeknek is, amelyek az olaj- és gázüzemû tüzelõberendezések nedvességre érzéketlen, huzat hatása alatt álló üzemeltetése során merülnek fel.

A Schiedel a tokos, 0,6 mm falvastagságú rendszert már több mint tíz éve forgalmazza Európában nagy sikerrel. A Schiedel TecnoFix rendszer újdonsága a 0,8 mm-es falvastagság, amely igen hasznos a szilárd tüzelõanyaggal üzemelõ fûtõberendezések esetében.

Ezzel a rendszerrel cégünk az egyhéjú nemesacél termékkínálat felfelé bõvíti, és egy könnyen beépíthetõ, kiváló minõségû terméket kínál a szerelõknek, valamint nagyfokú biztonságot garantál a berendezések üzemeltetõinek.

Ne feledje, hogy a rendszer korrózióállóságára 10 év garanciát vállalunk!

 

A Schiedel TechnoFix rendszer legfontosabb elõnyei:

  • huzat hatása alatt álló üzemelésre alkalmas
  • nedvességre érzéketlen
  • korrózióálló
  • egyszerûen szerelhetõ
  • a 0,8 mm-es falvastagság sokkal biztonságosabb

 

 

Forrás: www.schiedel.hu

Schiedel Kéménygyár Kft.

8200 Veszprém, Kistó u. 12.

Telefon:           88/576-700

Fax:                 88/576-704

www.schiedel.hu


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából