Kategória: Nagyvilág
Utolsó módosítás: 2013-01-03
Hozzászólások: 0db

Szálloda üvegtetõvel

Ki ne szeretne a csillagos ég alatt aludni, ha nem lenne hideg, ha nem volnának mindenféle „fenevadak” a fûben, és ha nem félnénk, hogy éjszaka megesz a medve. A Kakslauttanen hotelkomplexum azonban nem csak azért készült, hogy a csillagokat bámulhassuk. Van ott valami, ami annál is érdekesebb...

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

20 üveg-iglóban összesen 60 ágy várja a kalandra és a gyönyörû látványra éhes utazót Finnországban. A speciális thermo üveg mínusz 30 fokos külsõ hõmérsékletig minden gond nélkül biztosítani tudja a belsõ szobahõmérsékletet, és emellett nem is párásodik, hogy a szállóvendégek zavartalanul élvezhessék a kilátást.

Noha az üvegkunyhók nem nevezhetõk éppen luxusszobának, de minden alapvetõ szükséglet kielégítésére alkalmasak. Nyújtanak azonban valamit, amit más hotelben aligha láthatunk. Nos, vajon mi az, ami miatt ilyen messzire utazna bárki, hogy üvegen keresztül figyelhesse az éjszakai égboltot?

Mi más lenne, mint a sarki fény. A Hotel Kakslauttanenben akár meleg takaró alól is csodálhatja az ember a színpompás északi fényt, ahogyan táncol az égen. Mindezt mennyiért? Közel 60.000 forintért éjszakánként.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából