Kategória: Építõipari hírek
Utolsó módosítás: 2010-04-19
Hozzászólások: 0db

Tetõfelújítás Verseny és nyereményjáték a Ruukkinál

Egy régi megrongálódott tetõ nem csak esztétikailag rontja házunk képét, de veszélyes is a bent lakók számára, mindemellett pedig a ház belsõ energiavesztésében is szerepet játszik, hiszen egy rosszul rakott, vagy helyenként hiányos cserepezés az évszaktól függõen könnyen lehûtheti, vagy felmelegítheti a ház belsõ hõmérsékletét.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

A Ruukki által gyártott acél alapanyagú tetõfedõ cserepeslemezek, trapézlemezek és korcolt lemezek alkalmazása lakóépületekre hazánkban is egyre elterjedtebb. Az acél alapanyag egyik legnagyobb elõnye a könnyû súly, amely a tetõfedést gyorsítja, gazdaságos megoldást kínálva mind az építtetõnek, mind a kivitelezõnek.

 

Tetõfelújításkor az építtetõk és a kivitelezést végzõ szakemberek számos szempontot vesznek figyelembe: az elsõ és legfontosabb szempontok között mindig ott van a felújítás anyagi oldala. Ez szorosan összefüggésben van természetesen a régi tetõszerkezet minõségével, további használhatóságával, rugalmasságával, valamint az új tetõfedõ anyag paramétereivel. Ezek együttesen határozzák meg a munka elvégzésének idõtartamát és egyben bekerülési költségeit is.

 

Az acél alapanyagból készült tetõfedõ anyagok legfontosabb tulajdonsága, hogy könnyûek, önsúlyuk körülbelül 5 kg/m2. Elõfordulhat ugyanis, hogy más, jóval nehezebb tetõfedõ anyaggal történõ felújítással a nagy súly miatt a régi tetõ ácsszerkezetének cseréje válik szükségessé, különösen régi 50-60 évvel ezelõtt épített házaknál. Fontos szempont továbbá, hogy az acél alapanyagú tetõfedõ lemezek használatával a kivitelezési idõ is lerövidül, hiszen felszerelésük könnyû, és gyors kivitelezést tesz lehetõvé. Könnyûszerkezetes felújításkor elõfordulhat, hogy a régi tetõfedõ anyagot nem kell eltávolítani, pl. zsindelyes vagy palafedésnél, hanem egyszerûen a régi tetõre kerül az új. Ezzel további idõ és a bontási költség is megtakarítható.

 

A Ruukki tetõfedõ termékei kiválóan használhatóak régi, elöregedett, megrongálódott tetõk felújításához akár a lényeges többletköltséget okozó ácsszerkezet cseréje nélkül is.

 

Most ingyenes tetõfelújítást nyerhet a Ruukkitól!

 

A verseny fõnyereménye egy Ruukki tetõfelújítási csomag 600.000 Ft értékben. Jelentkezzen a www.ruukkihome.hu/renovation oldalon, küldje be házának képét a jelenlegi tetõvel, írja meg, miért van szüksége új tetõre és gyûjtse be a közönségszavazatokat.

A verseny gyõztese a legtöbb szavazatot kapott ház lesz.

 

További részletek a termékekkel és az akcióval kapcsolatban a www.ruukkihome.hu/renovation oldalon olvasható.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából