Kategória: Kert
Utolsó módosítás: 2010-05-20
Hozzászólások: 3db

Új garázs néhány óra alatt

Az elmúlt hetek heves viharai és jégesõi felbecsülhetetlen anyagi károkat okoztak a magyar lakosságnak. A szabad ég alatt parkoló autókat sem kímélte a természet és sokaknak még a ponyvagarázs sem segített. Az elõrejelzések szerint számíthatunk még hasonló idõjárásra a jövõben, aki tehát gyorsan tetõ alatt szeretné tudni autóját, olcsó megoldásban gondolkodik, de az esztétikát is szem elõtt tartja, annak érdemes fontolóra vennie egy Ruukki könnyûszerkezetes garázs mielõbbi beszerzését.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

A könnyûszerkezetes garázsok számos elõnnyel bírnak a hagyományosakkal szemben. A Ruukki garázs- és kisépület rendszerei komplett, egyszerû és gazdaságos megoldást kínálnak a háztulajdonosoknak. Az esztétikus és tartós, acél könnyûszerkezetes garázsok szimpla, dupla, vagy akár sorgarázs kivitelben készülnek, trapézlemez oldalfallal és trapéz-vagy cserepeslemez tetõvel. A könnyûszerkezetes szerelt technológia legfõbb elõnye, hogy egyszerûsége mellett gyors, és olcsó megoldást jelent az épületek kivitelezésénél, a garázsok felállítása ugyanakkor nem jár kosszal. A garázsok minõségi garázskapuval rendelhetõk, illetve kiegészíthetõk oldalajtóval, elektromos kapu-hajtással, mûanyag ablakkal, eresz- csatorna rendszerrel.

A Ruukki könnyûszerkezetes garázsrendszereinek kínálata a közelmúltban az R5-ös típussal bõvült, ami kiemelten gazdaságos megoldást jelent, és kifejezetten alkalmas sorgarázsok telepítéséhez is. Az R5-ös típus szélessége 3 méter, hossza 5 méter, míg gerincmagassága elõl 2,2 méter, hátul pedig 1,9 méter. A garázs méreteibõl adódóan akár kis kertben is elfér, illetve szerkezeti kialakításának köszönhetõen könnyen egymáshoz sorolható, azaz társasházak, lakótelepek vagy nagyobb lakóközösségek lakóinak igényét is kiszolgálja.

Hogyan fogjunk hozzá a Ruukki garázs építéséhez?

Rendkívül egyszerû dolga van annak, aki Ruukki könnyûszerkezetes garázzsal szeretné autója biztonságát megoldani. Az ország bármely Bricostore áruházában kiválaszthatja és megvásárolhatja a leginkább megfelelõ modellt, de a Ruukki országos viszonteladói hálózaton keresztül is gondoskodik vásárlóiról, tehát a legközelebbi építõanyag-kereskedõnél is bátran lehet érdeklõdni a Ruukki garázs felõl. Ha már tudjuk a pontos méretet, egy sík beton alapot kell a garázs fogadásához készítenünk. (Akinek ez gondot okoz, olvassa el a „Csináld magad – betonozás” címû cikkünket.) Az alap elkészülte után a Ruukki szerzõdött partnere, a Tájfun-System Kft. szakértõi csapata néhány órán belül kulcsrakész állapotban adja át új garázsunkat, mindenféle plusz költség nélkül. Lehet ennél egyszerûbb?

További információ a termékekkel és szolgáltatással kapcsolatban a www.ruukki.com/hu oldalon olvasható.

A Ruukki könnyûszerkezetes garázs és kisépület megoldásainak prospektusa innen tölthetõ le.

 

Ruukki Hungary Kft.

2051 Biatorbágy, Erdõalja u. 1.

 

Telefon:            06-1/501-3200

Fax:                 06-1/501-3290

E-mail:             ruukki.hungary@ruukki.com

Web:                www.ruukki.com/hu

Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából