Kategória: Tetõ , Építõipari hírek
Utolsó módosítás: 2012-11-08
Hozzászólások: 0db

Várjuk a legszebb Creaton kerámia tetõket

Beadási határidõ: 2012. november 11.

November 11-ig várja a zsûri a legszebb Creaton kerámia tetõcseréppel készült tetõk kivitelezõinek pályázatait.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

A Creaton a tetõfedõk, kivitelezõk a minõségi tetõk megvalósulásban elengedhetetlen szaktudását kívánja elismerni azzal, hogy idén, immár hagyományt teremtõ céllal már harmadik alkalommal hirdette meg Tetõszépségversenyét.

Mára nyugodt szívvel nevezhetõ hagyománynak, hogy az 550 000 Ft összdíjazású Creaton Tetõszépségverseny legjobbjait a cég benevezi a soron következõ ÉMSZ Év Tetõje Nívódíj pályázatára. Ahogy abban is joggal reménykedhet, hogy az ilyen módon évrõl-évre elõzsûrizett Creaton kerámia tetõk a 2011. és 2012. évi eredményekhez hasonlóan, 2013. évi ÉMSZ Év Tetõje Nívódíj pályázaton ismét jól szerepelhetnek. A kiírásnak megfelelõen a 15 legszebb Creaton tetõ kivitelezõje a kiíró költségén indulhat az ÉMSZ szervezésében minden évben megrendezésre kerülõ rangos Év Tetõje Nívódíj Pályázaton.

A Creaton Tetõszépségverseny 2011 fordulóján az elmúlt 2 évben Magyarországon megvalósult lakó- és középülettel, nyaralóval, továbbá felújítással, átépítéssel és bõvítéssel olyan tetõfedõk, kivitelezõk indulhatnak, akik a benevezett épület jogosult kivitelezõi.

A bíráló bizottság tagjai

dr. Tóth Elek – BME Magasépítési Tanszék tanszékvezetõ helyettese, a zsûri elnöke

Kovács Sándor - tetõfedõ mester (Túrkeve), ÉMSZ Év Tetõje Nívódíj Pályázat 2011 magastetõ szekció I. helyezettje, a Creaton Tetõszépségverseny 2011 II. helyezettje

Pahocsa Kálmán – tetõfedõ mester (Rákóczifalva), a Creaton Tetõszépségverseny 2011 I. helyezettje, aki az ÉMSZ Év Tetõje Nívódíj pályázat 2011. évi versenyén kategória díjat és egy kategórián kívüli különdíjat is elnyert, mindemellett a zsûri a Sátán felújított mûemlékkastély ácsszerkezeten végzett szakmai munkáját az Aranyszekerce vándordíjjal is elismerte.

Ferenczy András – a Creaton Hungary Kft. szaktanácsadója

A bírálati szempontok között döntõ fontosságú a tetõfedés kivitelezésének szakszerûsége (alátéthéjazat, fedés, gerinc- és hajlatképzés, átszellõzés, hófogás, tetõ-kiegészítõk, stb.) mellett az épület, a tetõforma, valamint a kiválasztott és alkalmazott fedés összképe.

A bírálati folyamat ezúttal is két fordulóból fog állni: az elsõ körben a benyújtott fotók alapján a zsûri elõválogatást tart, majd az ennek során kiválasztott épületeket a helyszínen is megtekintheti.

A pályázattal kapcsolatos fontos határidõk:

A pályamûvek beadása: 2012. november 11.

Ünnepélyes eredményhirdetés és díjkiosztás: 2013. január 11. – Hunguest Hotel Mendan, Zalakaros

A pályázáshoz szükséges dokumentumok és a teljes pályázati kiírás letölthetõ a www.creaton.hu oldalról.

A pályázatról további információ: CREATON Hungary Kft. 8960 Lenti, Cserépgyár u. 1. Telefon: (92) 551 550,

e-mail: info@creaton.hu

Creaton Tetõszépségverseny díjazott tetõi az elmúlt két évben jelentõs sikereket értek el a több mint egy évtizedes múltra visszatekintõ, rangos ÉMSZ Év Tetõje Nívódíj Pályázaton.

További információ: www.creaton.hu


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából