Kategória: Nagyvilág , Szép házak, lakások
Utolsó módosítás: 2013-02-11
Hozzászólások: 0db

Willa Kominiarski Wierch

A lengyel építészek és a lengyel épületek Európa-szerte híresek, és bátran állíthatjuk, rászolgáltak a hírnevükre. Most a Willa Kominiarski Wierch nevû panziót mutatjuk be képekben.

A tartalom a hirdetés alatt folytatódik

Artra 2015.10.12.

Be kell látni, remek üzletpolitika, ha egy szálloda, vagy vendégház ilyen különösen néz ki, mint a Willa Kominiarski Wierch. A szemet gyönyörködtetõ képek ugyanis gyorsan körbejárják a világhálót, jó hírét keltve az adott helynek. Úgy tûnik, a lengyelek korábban rájöttek már erre, hiszen egyre több ehhez hasonló kreatív alkotás kerül ki az építészek keze alól.

A Willa Kominiarski Wierch építésze azonban errõl vagy mélyen hallgat, vagy csak egyszerûen meg sem fordul ilyesmi a fejében. Így nyilatkozik ennek az érdekes panziónak a kapcsán: „A munkám során az jelent igazi örömet, ha valami olyasmit alkothatok, amit korábban soha, ezáltal folyamatosan képezhetem magam, és egyre nagyobb tudásra teszek szert, ahogy egyre bonyolultabb problémákat kell megoldanunk. A cél elsõsorban a funkcionalitás és a gazdaságos fenntartás, de ahogy ezen az épületen is láthatjuk, a mûvészet, a kultúránk gazdagsága sem szorulhat háttérbe.”

Képek forrása: http://art.laoney.ru


Hozzászólások

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges!
Ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
Vagy használd a facebook profilodat.

Még több cikk kategóriából