1bemutatkozas

EZ NEM EGY HIRDETÉSI AJÁNLAT

Cégünk elkötelezettje az építõiparnak, illetve a korrekt, megbízható építõipari vállalkozásoknak. Ajánlatunk ezért nem csak egyszerû hirdetést tartalmaz, hanem olyan megoldás-csomagot, amelyet kifejezetten az építõiparban tevékenykedõ vállalkozások eredményes online megjelenéséért hoztunk létre. Szolgáltatásaink célja, hogy hatékony, átlátható kommunikációs csatornát nyissunk az építkezõk és az építõipari vállalkozók között, több ügyfélhez, és nagyobb bevételhez juttatva ezáltal azokat a becsületesen dolgozó vállalkozásokat, akik az építõipar valamely területén munkálkodnak.

 

CSAK AZ OLVASSON TOVÁBB, AKI KOMOLYAN VESZI VÁLLALKOZÁSÁT

                   (és van 5 perce)

Untathatnám azzal, hogy hány programozó dolgozik az Építési Portálon, vagy elmondhatnám, hogy milyen technikai háttérrel rendelkezünk ahhoz, hogy az Ön hirdetését több ezer emberhez eljuttassuk. Beszélhetnék arról, hány éve vagyunk az online marketing szakmában, csakhogy Önt ez egyáltalán nem érdekli!

Mivel jómagam – ahogy a csapatunkból többen  – dolgoztam az építõiparban, tudom, hogy mi foglalkoztatja elsõsorban: „Milyen hasznom származik abból, ha az Építési Portálon megjelenik a cégem?”

Ez az elsõ, és egyben legfontosabb kérdés. Ajánlatunkban ezért nem magunkról beszélek, hanem válaszolok a kérdésre: Miért éri meg Önnek, ha látják Olvasóink az Ön szolgáltatásait és/vagy termékeit? Lássunk 6 okot: 

 

Mert azoknak szól, akik az Ön potenciális ügyfelei.

Az Építési Portál szolgáltatásai egytõl egyig építkezni, vagy felújítani vágyó magánembereknek szól. Egy hirdetõ szórólap talán több százezres példányban jelenik meg havonta, de az olvasók közül hányat érdekel pont az a téma, amit Ön hirdet? Mennyi szórólap kerül olvasatlanul a kukába?  Egy hirdetõ újságot akkor vesz kézbe az ember, amikor konkrétan keres valamit. Ellenben az Építési Portál látogatói a cikkek, hírek, fórumok miatt is olvassák az oldal tartalmát (havonta körülbelül 60 000 látogató), így az Ön hirdetése már akkor képbe fog kerülni, amikor az adott ügyfél még csak kacérkodik az építkezés gondolatával. Ennél hamarabb nem lehet megfogni a potenciális vásárlót! 

  

Mert mérhetõ!  

A legtöbb hirdetési forma sikere egyáltalán nem mérhetõ. Ön csak kifizeti a pénzt a reklámra, de nem tudja ellenõrizni, hányan tekintették azt meg. Az Építési Portál programozó csapata nagy hangsúlyt fektet a hirdetések sikerének mérésére. Nyomon tudjuk követni, hányan tekintették meg az Ön adatlapját, és errõl pontos kimutatást is küldünk Önnek! 

  

  

  

  

  

Mert „az erõ velünk van”!  

Az Építési Portál olyan neveket tudhat maga mögött, mint  a Creaton, a Murexin, a Velux, a Rigips, vagy az Austrotherm, hogy a legnagyobbakat említsem. Ezek az építõipari cégek láttak fantáziát a kezdeményezésünkben, és szívesen jelentetik meg szakmai anyagaikat honlapunkon. Gondolja csak végig, mennyi elõnnyel járhat, ha olyan cégek mellett látják az Ön hirdetését, akik sok év munkájával kiérdemelték az emberek bizalmát. Önnek is bizalmat fognak szavazni. 

  

  

  

  

  

Mert az Építési Portál NEM hirdetõ honlap.

Valljuk be õszintén; az embereket lassan kiveri a víz a hirdetések tömkelege láttán. Nem tudom, Ön hogy van vele, de én személy szerint azonnal kilépek egy honlapról, ha azt látom, hogy valamit rám akarnak sózni. Nem vagyok ezzel egyedül. Az Építési Portál elsõsorban az építkezõk érdekeit tartja szem elõtt, hasznos tartalommal járulunk hozzá az ismeretek bõvítéséhez. A sok szolgáltatásunk egyike csupán, hogy segítünk a látogatóknak megtalálni a hozzájuk közeli szakembereket. Hát nem nagyszerû úgy hirdetni, hogy nem ELADNI akar valamit, hanem SEGÍTSÉGET nyújtani?

  

  

  

Mert nem korlátozzuk a hirdetõket.

Cégének, tevékenységének, szolgáltatásának, vagy termékeinek leírása Önön múlik. Nincs karakterkorlátozás, azaz olyan hosszú szöveget közöl magáról, amilyet csak akar, és akár 100 darab referenciaképet is feltölthet. Nem áll szándékunkban korlátozni Önt semmilyen módon, nem kell „bepréselnie” a hirdetését a többi közé, ahogy az a nyomtatott hirdetések esetében sokszor lenni szokott.  Itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy sok internetes hirdetõ oldallal szemben az Építési Portál nagy hangsúlyt fektet a naprakész információkra. Ha változik valamelyik elérhetõsége, vagy bármilyen adata, azt egyszerûen küldje el nekünk, és mi DÍJMENTESEN frissítjük adatlapját. Lehet ennél is egyszerûbb?

  

  

Mert a hirdetés mellé pluszt is adunk!

 Téved, aki azt hiszi, hogy elég csupán fenn lenni az interneten, és le is van tudva az online hirdetés. Szintén téved az a hirdetõ honlap, amelyik a megjelenésen kívül nem igyekszik valami plusz szolgáltatással kedveskedni hirdetõinek. A puszta jelenlét nagyon kevés, ezért az Építési Portál marketing szakemberei gondoskodnak arról, hogy az Ön hirdetése ne vesszen el a többi között!

Hogyan? Csaknem 7.800 címre küldünk kéthetente hírlevelet olyan emberek számára, akik az elkövetkezendõ idõkben fognak építkezni, vagy felújítani. Ezen hírlevelek alján feltüntetjük hirdetõink adatlapját is oly módon, hogy a programunk mindig csak a helyi hirdetéseket jelentetik meg a hírlevél alján. Például: Ha a hírlevél címzettje Kecskeméti, akkor õ kizárólag a Kecskeméti hirdetéseket látja a hírlevél alján. Ha program nem talál Kecskeméti céget az adatbázisban, akkor kiterjeszti a keresést Bács-kiskun megyére. A lényeg, hogy minden tagunk csak a hozzá közeli cégek és vállalkozók hirdetését látja, így biztosítjuk, hogy egy-egy hirdetés semmiképpen se vesszen el az információk tömegében.  

 

 

Tény, hogy Magyarországon rajtunk kívül ennyire bõséges, és ilyen minõségi szolgáltatást még soha nem tudott senki sem ajánlani a hirdetõinek, és valószínûleg ezután sem tud. Mindezt mennyiért?

1 éves hirdetés:                                 nettó 3.740 forint

5 éves hirdetés:                                 nettó 12.000 forint

Honlapunkat a tavalyi évben több, mint 68.000 kulcsszóra találták meg az interneten, amibõl mintegy 17.000 keresõszóra az elsõ oldalon van az Építési Portál a találati listán! Magas látogatottságunk, valamint jól strukturált honlapunk garancia arra, hogy a nálunk hirdetõk megelõzik a konkurenciát!

Melyik honlapot is választaná hirdetéséhez, ha nem azt, ami az ÉPÍTÉS szóra az elsõ helyen szerepel?!

 

Látogatottságunkat ezen a linken ellenõrizheti:

 

http://www.mystat.hu/query.php?id=89740

(Az adott oldalon az aktuális napi látogatottságot látja órákra lebontva)


 

Szeretne csatlakozni azokhoz a sikeres vállalkozókhoz, akik már eredményesen használják az Építési Portál egyedülálló szolgáltatásait? Írjon levelet az info@epitesiportal.hu címre, vagy nyissa meg ezt a linket:

mediaajanlat

Töltse ki a néhány soros ívet, jelölje be, hogy mely kategóriákban szeretne hirdetni, majd klikkeljen a
"Kattintson IDE a hirdetés megrendeléséhez!
feliratú gombra.

 


Ha további kérdése van, bátran keressen fel a lenti telefonszámon, szívesen állunk rendelkezésére.

Végezetül köszönöm, hogy végigolvasta ajánlatunkat, nagyon remélem, hogy elnyerte tetszését, és hamarosan elégedett Ügyfeleink között köszönthetjük.

 

Tisztelettel:  Építési PortálKiemelt apróhirdetések